37

20 1 0
                                    

《💙》

  La un moment dat, aud pași repezi care se auzeau din ce în ce mai tare. Îl văd pe băiatul înalt cum intrase în dormitor.

  - De ce ai tulit-o așa?
  - Păi.. ia să vedem. Unu. M-am trezit cu noaptea în cap datorită ție. Doi. Era să primesc bătaie de un student mai mare decât mine. Trei. Ai cântat piesa mea stupidă. În concluzie, sunt obosit.
  - Cum adică piesa ta stupidă?, se încruntă Harry, punând accent pe cuvântul "stupidă". Louis, ai pus sufletul în versurile alea. Nu e stupidă. Încă o ador de când mi-ai arătat-o când eram mai mici.

  Ochii mei se deschid larg.

  - Îți amintești?..
  - Da, îmi amintesc, Louis. Îmi amintesc tot ce am făcut împreună de la grădiniță până acum, spune și se așează lângă mine în patul de deasupra. Mereu am avut grijă de tine, pentru că erai cel mai mic din gașca noastră de prieteni, însă doar eu am rămas lângă tine... așa ai făcut și tu, Lou. Ai rămas lângă mine când am avut nevoie de susținerea cuiva. Țin la tine, piticule. Te.. te iubesc.

  Rămân cu gura căscată la propriu. El mă iubește? Dar poate doar ca prieteni. Nu e genul lui să spună ceea ce simte. Nu știu ce să înțeleg... Am multe întrebări.

  Harry își apropie mâna spre fața mea și îmi închide mandibula.

  - Poate îți intra vreo muscă în gură, râde și pleacă din încăpere.



  P.S. pare că știu cum să combin hilarul cu dulcegăriile? =)))

𝗦𝘂𝗻𝗳𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿 🌻 | 𝗛.𝗦. 𝗙𝗮𝗻𝗳𝗶𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 (𝗥𝗢)Where stories live. Discover now