46

21 1 0
                                    

[🖕🏻]

  Ziua de azi a trecut destul de greu pentru mine. Aveam de gând să ajung acasă și să îi spun adevărul lui Louis. Acum mă aflu la ultimul curs, care e spre sfârșite.

  Mă uit la ceas: mai sunt șapte minute, iar noi acum nu facem absolut nimic. Domnului Johnson îi place ideea să facem cursul 40 de minute și să stăm în completă liniște vreo 10. Acum domnul Johnson citea din ziarul său pe care îl ia de obicei cu el.

  Mă uit în jurul meu: Malik rodea un pix, Payne găurea o gumă de șters cu creionul, iar Horan se uita pe fereastră. Nu știu, dar Niall pare mai normal decât ceilalți doi idioți. Dar totuși tot țin mult la ei. Văd că Liam începuse să găurească și mai tare guma. Violator de gume de șters ce e.

  La un moment dat mă trezesc cu un ghemotoc mic de hârtie pe bancă. Mă întreb de unde a venit, dar totuși o desfac. Înăuntru scria: "Te gândești la Louis?". Era scrisul lui Zayn. Pe un colț al hârtiuței observ un mic dreptunghi sub care scria "gay flag".

  Îmi dau ochii peste cap și îmi întorc capul spre el. Îl văd cum se abținea să nu rânjească. Mă asigur că domnul Johnson e distras și îi arăt degetul mijlociu lui Malik.

°
°
°

  P.S. bună! sorry că nu am mai postat. am fost ocupată pentru examene. anyways, enjoy this one...

𝗦𝘂𝗻𝗳𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿 🌻 | 𝗛.𝗦. 𝗙𝗮𝗻𝗳𝗶𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 (𝗥𝗢)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu