16.Bölüm (Eve Giren Yabancı )

1.9K 134 283
                                    

Koparılan bir çiçeği suya koymak kadar gereksizdi kırılan bir kalbe sunulan özür!

Bölüm Şarkısı : Tuğkan = Belki De

Medyadaki video için DepresifDeliii canı gönülden teşekkür ediyorum bu bölüm ona gelsin ❤️🖤

Keyifli okumalar diliyorum ☀️

Şimal

Zorlandım;Çok zorlandım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zorlandım;
Çok zorlandım. Dibi gördüm, hiç ışık olmayan sokaklarda gezdim. Çok kez umudun olmadığı havayı soludum.
Uçurumların kıyısında dolaştım. Hüznün özlemin acının olduğu zamanlarda yaşadım.

Düştüm.

Uzunca bir süre gözlerimi açmadım.
Tepki vermedim durdum ve her şeyi sadece dinledim sonra suskunluğumun içindeki çığlıkla birlikte gözlerimi açtım.

Kalktım.

Herşeyi geride bırakacağıma söz vererek yürümeye başladım.
Geçmişin  ağır yükünü omuzlarımdan aşağı bıraktım. Çok geç kaldım belki ama daha geç olmasına izin vermeden kendimin farkına vardım. Şimdi tüm yaşadıklarıma acılarıma en büyük kabuslarıma tüm yaralarıma teşekkür ediyorum.

Çünkü onlar sayesinde bugün dünden daha güçlüyüm. Bir daha düşmem diyemem ama bir daha düştüğümde elimi tutacak beni yerden kaldıracak biri var biliyorum.

Kafamda bir ton şeyle günleri geçiriyorum garip değil mi? Bana deli diyebilir hatta garipseyebilirsiniz ben bile bazen kendime yaşadıklarıma acılarıma şaşırıyorken emin olun sizleri hiç garipsemem haklısınız.

Ben bu hayatta 25 yıllık yaşamımda bir çok kez kimlik edindim önce bebek Şimal, 9 yaşımda annesiz Şimal, 15'imde sürgün Şimal ve şimdi şuan ise evli bir kadınım kalbimi deliye çeviren bir bakışı ile elimi ayağımı titreten bir adamla evliyim peki bunların hangisi gerçekten benim?

Yekta Acar yine farkında olmadan kafamı karıştırıyorsun bir yanım hep seni görmek isterken bir yanım ise bu günlerin geçeceğini ve beni yarı yolda bırakacağını söylerken nasıl boyun eğerim ki sana?

Sera sana aşık olduğumu söylüyor evet inkar etmiyorum bunu bu hissettiğim şey aşk mı bilmiyorum ama kalbim şaha kalkan bir kısrak gibi sana koşarken mantığım sıkıca tutuyor beni hayatıma giren her erkek canımı kanata kanata parçalarken senin de aynısını yapmayacağından nasıl emin olacağım peki.

Bakışlarımı gökyüzüne çevirip aniden çıkıp giden adamı düşünüyorum kendime şaşırıyorum bu aralar vardiyalı gibi fazla mesai yapan aklım ve kalbim beni şaşırtıyor neden hep onu düşünüyorum. O kapkara gözleri ile bana bakınca içimi gördüğünü düşünüyorum bazen, bazende erkeksi kahkahasına denk gelişlerim yokluyor benliğimi hele uyurken masumlaşan bir çocuk oluşuna ne desem bilemiyorum. Geceleri o uyuduktan sonra onu izlemek sanki karşımda başka bir adam varmış hissi yaşatıyor bana. Sanki bir anda evlenmemiş de aylarca görüşüp aşk evliliği yapmışız gibi. Hızla kafamı sağa sola salladım saçmalıyorum çünkü. O beni sadece korumak zorunda olduğu bir yük olarak görürken benim ona kapılmam ne denli doğruydu ki?

GARDİYAN Where stories live. Discover now