12.Bölüm (Teşekkür Ederim !)

2.7K 190 201
                                    

Keşke benimde karşımda
her zorluğa rağmen dimdik durabilen biri olsaydı.
İnsan tek başına dağ olamıyor bazen!

Bölüm Şarkısı: Sezen Aksu=Küçüğüm

Bu bölüm geç bulduğum ama çok sevdiğim fikirlerine saygı duyduğum iyi ki dediğim cancanıma MrsVaizovic 💝

Keyifli okumalar diliyorum ☀️

Şimal

Uzun bir koridorda yürüyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uzun bir koridorda yürüyorum. Ayaklarım ıslak ve yapış yapış bir koku var tanıdık ama uzak gelen. Bir koku var aynı anda acıyı ve huzuru hissettiğim. Yürüyorum heryer karanlık heryer yabancı. Kısık bir ses gelip yerleşiyor kulaklarıma geri dön diyor bana ne olur geri dön. Dinlemiyorum onu yürüyorum durmadan emin ama korkak adımlar atıp gidiyorum. Ben yürüdükçe ayaklarımdaki ıslaklık devam ediyor daha da artıyor. Üşüyorum ve yeniden yürümeye devam ediyorum. Koluma dokunan biri var sonra bir anlığına kapanıyor gözlerim ben neredeyim?

Bir koku, daha da yakınımda beliriyor ve açılıyor gözlerim heryer alabildiğine yeşil heryer çiçek. Ayaklarıma çeviriyorum korkarak gözlerimi istemiyorum bu kez o kızılımsı şeyi görmeyi. İstemiyorum yine annemin kanında yüzmeyi.

Ayaklarım dupduru bir su ile çevrelenmiş  berrak su içinde beyaz nilüferler bu koku çiçek değil ama huzur veren. Bir adım daha atmaya çalışıyorum gitmiyor bacaklarım. Ellerim bir şeye değiyor sıcak elimde birinin kalbi atıyor. Saçlarım arasında bir nefes duyuyorum ben şuan ne yaşıyorum bilmiyorum ama bitsin de istemiyorum. Ardından belimde bir el hissediyorum az evvel gördüğüm herşey kayboluyor. Anlık bir karanlık ve derin bir ışık ile açılıyor gözlerim.

Olduğum yerin neresi olduğunu anlamaya çalışırken buluyorum kendimi. Gözlerim tamamen açılıp en son nerede olduğumu idrak ederken bir anda elimin altında atan kalp ile bakışlarım korkuyla yan tarafa dönüyor.

Hayır ama benim elimin orada ne işi var ben hangi ara elimi o tşörtten içeri sokmuştum. Hemen çektim elimi bir üşüme gelip yerleşti tenime sanki beni ısıtan oymuş gibi.

Yavaşça doğrulmaya çalışırken bacaklarımın da onun bacakları üstünde olduğunu görüp alt dudağımı ısıra ısıra kalkmaya çalışınca belimdeki eli sıkılaşıyor.

"Lütfen uyanma lütfen uyanma."

Başımı kaldırıp yüzüne bakmak istiyorum. Yavaşça çeviriyorum başımı ve önce çenesi giriyor göz kadrajıma ardından esmer tenşndeki en tezat yer olan kırmızı dudakları. Allahım ne diyorum ben. Biraz daha çevirince başımı kapalı gözleri ile bakışıyorum. Kısık bir mırıltı duyup biraz daha yaklaşmaya çalışıyorum. O an duyduğum şey ile anlamsız bir gülümseme yerleşiyor yüzüme anlam veremiyorum.

GARDİYAN Where stories live. Discover now