14.Bölüm (Aşk Mı Bu? )

2.7K 168 309
                                    

Bir kadın sevildiğini hissettiği an,
avuç içi kadar kalbinde kocaman masum bir mutluluk taşır!

Bölüm Şarkısı: Sagopa Kajmer = Ama Galiba

Keyifli okumalar diliyorum ☀️

Şimal'den

Sizin hiç bir şarkıyı defalarca başa sarıp sarıp dinlediğiniz oldu mu? Oldu tabi. Dinlerken kalbinizde hafif olduğu kadar ağır bir sancı, gözlerinizde hüzünlü bir buğu, aklınızda kederli bir hatıra, parmak uçlarınızda aksak uyuşukluklar...

Gece bitsin istersiniz ama bitmez, uzadıkça uzar. Gün doğmasın istersiniz doğar. Müzik devam ettikçe hatıralar film şeridi gibi geçiyor gözlerinizin önünden. Her hatırada kulakta yankılanan kahkaha sesleri, şimdi hatırlanırken yaş döktürüyor. Oysa mutluluk saklıydı her birinde.

Biz çocukken daha mı cesurduk yada can acımız daha mı hafifti bilmiyorum. Ama annemi hatırladıkça yüzümde genişleyen gülümseme solmaya yüz tutuyor. Anılara sarılmaktan kollarım ağırıyor bazen. Oysa bir ceset size anılardan başka ne verebilir değil mi? Saçlarımda gezen yumuşak ellerini hissediyorum bazen annem hala benimle gibi nefes alıp yaşamaya çalışıyorum.

O bana bakıp gülümseyince ben kalbimin hızına yetişemiyorum. Sera haklı mı yoksa, ben gerçekten ona kapılıyor muyum?

Sırt üstü yattığım yatakta tavana bakarak onu düşünmek deliriyorum bu nasıl bir şey ki ben bu hissi bilmiyorum. Hemen yan taraftaki kapının açılma sesi ile hafifçe doğrulup öylece kaldım.

O giyinme odasına giderken ben arkasından öylece bakakaldım beni farketmeden içeri girip kapıyı kapattı

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

O giyinme odasına giderken ben arkasından öylece bakakaldım beni farketmeden içeri girip kapıyı kapattı. Kafasında neler döndüğünü bilmeyi o kadar istiyordum ki. Çok geçmeden giyinip çıktı ve beni buldu kara gözleri. Dikkatle baktı sanki aklımı okuyor gibi.

"Sen aşağı inmedin mi?"

İçimde bir korku baş gösterdi onu sevmek bile bile ölmek değilmiydi? Peki benim ölüme yürüyecek cesaretim var mıydı?

Onu sevmek demek kendinden vazgeçmek değil miydi? Gardiyana aşıkken özgürlüğü sevemezsin ki!

Onu sevmek demek kendinden vazgeçmek değil miydi? Gardiyana aşıkken özgürlüğü sevemezsin ki!

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
GARDİYAN Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα