schůzka

106 6 6
                                    

Do kavárny øyeblikk familie jsme dorazili o deset minut dřív, takže jsme si stihli ještě něco objednat.

Já si dala obyčejný čaj, kafe totiž moc nepiju. Jen když jsem opravdu hodně ospalá a mám jít do školy.

Sestra si dala vanilkové latté. Tuhle kávu miluje. Narozdíl ode mě, pije kávu každý den.

Už byli dvě hodiny, ale Kjell-Erik nikde.

,,Co když nepřijdou?" zeptala se Lili.

,,Přijdou, a kdyby ne, užijeme si to tu spolu jo?" usmála jsem se na ni a ona mi úsměv opětovala. V tu chvíli se ozvalo:

,,Moc se omlouváme za zpoždění, ale z Trofors je to sem pěknou dálku." omluví se Kjell a přisedne si. Za ním šel Marcus s Martinusem. Lili trochu znervózněla. Podívala jsem se na ni.

,,To je vaše fanynka, moje sestra, donutila mě ať ji sem vezmu, protože se s vámi chtěla setkat, ale rodiče...mamka ji nechtěla pustit." řekla jsem a měla jsem co dělat abych nezačala brečet.

Taťka umřel. Když mi bylo osm. Pamatuju si na to, jak mě skoro každý víkend bral na ryby. Kromě zimy. To jsme vždycky nic nechytili a ještě jsme tam trochu zmrzli. Tolik mi táta chybí.

,,V pohodě Ashley?" zeptal se Marcus sedící naproti mě.

,,Jo, já jenom...při zmínce o rodičích jsem si vzpomněla na našeho zesnulého taťku...a prostě jsem se trochu zamyslela." řekla jsem a až teď jsem si všimla slané vody stékající po mé tváři. Rychle jsem si to setřela.

,,To je mi líto. A kolik ti bylo?" zeptal se upřímně Kjell.

,,Mě bylo osm a Lili čtyři. Už je to deset let, ale furt to bolí. Měla jsem ho moc ráda." řekla jsem.

,,Mě je to taky líto." řekl Marcus s Martinusem jednohlasně.

,,No ale nebudeme se tím tady zatěžovat a vrhneme se na naši spolupráci...jo a ještě, nemohli by jste se teda Lili podepsat?" zeptala jsem se a koutky roztáhla do nevinného úsměvu.

,,Dobře" Kjell začal něco vytahovat, zatímco se kluci podepisovali Lili na vše, co jen chtěla. Ostatní jejich fanynky ji teď musejí závidět. (Já taky😂😂 co bych za toto dala já...jen tak sedět v restauraci a povídat si s Marcusem a Martinusem o různých věcech a oni by se mi potom podepsali všude, kam bych chtěla.😭)

,,Tak,...nacvičovat, nebo jek by jste tomu chtěli říkat, bychom mohli začít co nejdřív, ať se kluci alespoň půlku choreografie do jejich prvního koncertu naučí." řekne Kjell, a kdyby umělý pohledy zabíjet, Kjell by byl zabít oběma svými syny.

,,Nejsme neschopní." brání sebe a svého staršího bráchu Martinus a všichni se zasmějeme.

***

Odpoledne jsem si užila. Smáli jsme se, probírali záležitostí ohledně první zkoušky a domluvili jsme se, že první zkouška bude za tři dny v Oslo Spektrum.

Lili byla tak šťastná, šťastnější jsem ji nikdy neviděla.

Šestá kapitola se zrodila a jak jsem vám říkala, byl v Marcus společně s Martinusem.

No jak to říct...pořádně nevím jak se bude příběh dál vyvíjet a nevím, s kým by mohla Ashley být... mohla by zůstat sama, být s Marcusem nebo se bavit s Martinusem. Je tu prostě spousta otázek, ale žádné odpovědi...nějak to zformuluju a bude to další dobrá knížka...sice jsem žádnou dobrou nenapsala, ale to nevadí 😂😂😅

❤️❤️❤️ Tess-ness/mac-tinus💜💜💜

Dance with you [Marcus & Martinus FF] |dokončeno ✅|Where stories live. Discover now