Neznámé číslo

48 3 2
                                    

Když jsme film dokoukaly, Maky byla obklopená posmrkanými kapesníky. 'No jo no pro ní je to úplná drama.' Odešla jsem nahoru do pokoje a zamkla se. Lehla jsem si na postel a s telekinezí jsem nadzvedala různé předměty. Pak mi Maky zaťukala na dveře, tak jsem se zvedla a šla jí otevřít.

A: Aaa... Maky, co potřebuješ?

M: No nudím se a nevím co mám dělat, tak jsem šla za tebou.

A: Jo, tak pojď dál, něco vymyslíme.

Maky tedy vešla ke mně do pokoje a sedla si na mojí postel a já jsem si sedla na moji herní stoličku. Chvíli jsme každá čuměla do blba svým směrem až jsem to já prolomila.

A: Emm... A Maky nechceš si třeba zahrát nějakou hru?

M: Jo, tak třeba Roblox?

A: Jo dobrý nápad tak běž do svého pokoje tam máš počítač tak já si k tobě přinesu můj notebook.

Kývla na souhlas a odešla do svého pokoje. Já jsem si vzala svůj notebook a přišla za ní do pokoje. Maky uz tam byla připravená se zapnutým počítačem. Sedla jsem si vedle ní otevřela notebook a zapla ho. Maky se mezitím Roblox ještě aktualizoval, takže jsem měla nějaký ten čas na to, aby se mi zapnul. Když už jsme to měly obě nastartované a připojené mohly jsme začít hrát.

A: A jakou minihru si zahrajeme.

M: Hmm... nevím, co třeba takhle minihru BEAR?

A: Tak jo.

Usmála jsem se a napsala jsem do vyhledávání "bear" a ono už si to nějak poradilo.

A: Tak se na mě připojíš ok?

M: Ok!

Připojila jsem se do hry a ta byla zrovna rozehraná, tak Maky měla chvilku na to se připojit na mě. Když jsme tedy konečně začali hrát i my, tak mi zazvonil mobil. Na něm bylo napsáno "Neznámé číslo", tak jsem se zvedla a šla jsem do mého pokoje.

Helloo🙊

Další kapitola je na světě, tak doufám, že se vám bude líbit a případně se omlouvám za pravopisné chyby. Jo a jinak kdo si myslíte, že  volal Andy (mě) z neznámého čísla? Určitě pište do komentů📝.

Vaše Andysss Gamesss🖤

Ta neznámá [POZASTAVENÉ VYDÁVÁNÍ]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant