Co To Sakra Je?!

81 6 0
                                    

Další den už moc nebyl normální, spíše byl zvláštní. Škola uběhla rychle, i když jsme měli 8 hodin a pak jsme šly s Maky na 2 hodiny ven. Nejdřív jsme šly do obchodu, aby jsme si nakoupily nějaké sladkosti na cestu, protože jsme to dělaly pořád. Když jsme vyšly z obchodu, tak jsme šly směr centrum.

M: A máš na dnešek něco v plánu?

A: Ano. U centra jsou trampolíny, tak že bysme si šly zaskákat.

M: Dobře, to je dobrý nápad.

Když jsme přišly k trampolínám, byly všechny obsazené. Sedly jsme si na lavičku u trampolín a čekaly jsme až někdo odejde. Maky šla mezitím do centra a já jsem počkala na lavičce, ať nám ji nikdo nezabere. Když Maky přišla, tak se nám uvolnily 2 trampolíny přesně pro nás. Za chvíli nás to přestalo bavit, tak jsme šly k místnímu největšímu hřišti. Tam jsme si sedly na houpačky a povídaly si.

M: Hele, já už budu muset jít.

A: Já už asi tak nějak taky, tak se uvidíme zase zítra.

M: Dobře a nechceš si ještě dneska zavolat?

A: Dneska ne, promiň.

M: Dobře nevadí, tak ahoj zítra.

A: Ahoj.

Rozloučily jsme se a každá si šla po svém. V půlce cesty mě začaly bolet nohy. Přála jsem si být doma a najednou se to stalo, zavřela jsem oči a byla doma. Nevěřila jsem svým očím, co jsem teď viděla no vlastně neviděla, ale i tak. Začínala jsem se sama sebe bát. Co když ve škole zavřu oči a budu doma? Zajímalo by mě, jestli se můžu teleportovat i s někým. Tak jsem to zkusila s plyšákem a fungovalo to. Tím pádem by to mělo fungovat i s člověkem. Hlavně se to nesmí nikdo dozvědět. Jinak by mě mohli zneužít a to by se mi nelíbilo. Ale to jsem ještě nevěděla, že mám ještě jednu schopnost.

Ahoj

Chtěla bych vám říct, že kapitoly z této knihy budou o hodně kratší než u Thora takže si zvykejte. Doufám, že se vám dnešní kapitola líbila a případně se omlouvám za pravopisné chyby.😉

Vaše Andysss Gamesss

Ta neznámá [POZASTAVENÉ VYDÁVÁNÍ]Där berättelser lever. Upptäck nu