Můj otec je .........?!

64 6 2
                                    

Když mě Glitchy Red přivedl do místnosti, všichni se na mě začali koukat. Za chvíli ke mně přišel Slenderman.

S: Pojď se mnou, ukážu ti tvůj pokoj.

Jen jsem zakývala hlavou a nasledovala ho. Vyjeli jsme výtahem do 2. patra a šli jsme až na konec chodby. Přišli jsme ke dveřím, na kterých stálo: "Smilest Andy". Posadila jsem se na postel a najednou mi Slenderman začal něco vyprávět.

S: Takže Andy, znáš svého otce?

A: Ne, bohužel neznám.

S: Já jsem se s ním znal, když jsme byli ještě malí. Chodili jsme spolu do školy nadpřirozených bytostí. Tvůj otec byl nejvíc zkušený ze všech a tak šel z 1. třídy rovnou do 5. A za pár let jsem se dozvěděl, že se stal novým ďáblem. Jenom vím, že má dohromady 12 dětí- 6 holek a 6 kluků, ale kdo to je, to nevím. Ale máš 11 sourozenců, kteří mají nadpřirozené schopnosti.

A: Ahaa... Heh... To je celkem ulítlý, co? A já jsem z holek kolikátá?

S: 6. a poslední.

Začala jsem přemýšlet o tom, jak asi můj otec vypadá, představovala jsem si ho jako červeného chlápka s rohy. Najednou Slenderman odešel a já si mohla upravovat pokoj. Ze všeho nejvíc mě zajímalo, kdo jsou moji sourozenci. Rozhodla jsem se, že půjdu za Tobym. Přišla jsem k jeho dveřím a zaťukala. Zpoza dveří se jen ozvalo tiché "dále" a tak jsem vešla. Viděla jsem tam Tobyho jak si čistí sekery.

A: Ahoj Toby, tak jak se máš?

T: Hele jo, jde to, před chvílí u mě byl Slendy a dal mi tuhle obálku a řekl, ať ti jí dám.

A: Jo, tak dík.

Vzala jsem si obálku do rukou a na ní stálo: "Mojí milované dceři Andy". 'Že by dopis od táty?' Když jsem obálku otevřela stálo v ní:

"Milá Andy
Rád bych pozval na seznámení všech tvých sourozenců, abys je poznala a spřátelila se s nimi. Budu moc rád, když pozvání přijmeš a příjdeš do mého sídla: ADRESA: Peklo. DEN: 5.2. 2019 V 14:00. Dostaneš se sem tvou teleportací a mám tu pro tebe malý dárek a je jen pro tebe a pro tvého 6. bratra.
Z celého srdce tě zve tvůj otec Arthur.
Ďábel VII."

Rozhodla jsem se, že pozvání přijmu a to s radostí.

A: Děkuju Toby za tu obálku.

T: Jo jo za mál...

Nedořekl větu a já ho políbila na tvář a odešla jsem s úsměvem do svého pokoje.

Čaukyyy

Nová kapitola je tu po opravdu hodně dlouhé době a jinak doufám, že se vám kapitola bude líbit a případně se omlouvám za pravopisné chyby. Jo a kapitola je trochu kratší než obvykle, tak se omlouvám.

Vaše Andysss Gamesss🖤

Ta neznámá [POZASTAVENÉ VYDÁVÁNÍ]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt