Jen u Maky doma

59 5 3
                                    

Došla jsem do pokoje a tam sebou plácla na postel. Chvíli jsem se tam převalovala a pak mi došlo, že mám být u Maky tak jsem se tam rychle teleportovala. A tam už jsem mohla v klidu usnout. Ráno jsem vstala v 8 hodin, protože byla sobota. Vím, že jsem Adamovi slíbila, že dnes s ním půjdu ven, ale on si neuvědomil, že bude víkend. Takže good pro mě, protože nikam nemusím. Ale už k věci. Vstala jsem tedy převlékla jsem se a šla se nasnídat. V kuchyni už byla Maky a dělala si také snídani.

M: No dobré ráno ty ospalče, tak jak si se vyspala?

A:Jo vyspala jsem se dobře a dobré ráno.

M: Co si dáš k snídani?

A: Nevím, asi nějaké müsli, jestli ho tu máš.

M: Jop mám tu jedny s kousky čokolády.

A: Ok, tak já si je udělám.

Vzala jsem si krabici s müslim a nasypala si trošku do misky a následovně je zalila mlékem. Maky už svojí snídani už měla také hotovou, tak jsme šly jíst společně do obýváku. Obě dvě jsme si seděly na gauč současně. Chvíli jsme se koukali na vypnutou televizi až Maky vzala ovladač a zapla jí.

M: Tak co si tam pustíme?

A: Nevím, máš tam HBO?

M: Jo mělo by tam být.

A: Maky a vy máte O2 TV?

M: Jo máme tak jako vy.

A: Tak tam dej tedy HBO a přetoč tam nějaký film, podle mě nedávno tam dávali Avengers Endgame.

M: Ok, dobrý nápad.

Maky místo toho aby hledala v paměti televize radši najela na tlačítko "vyhledávání" a naťukala to tam ručně. Když dopsala slovo Avengers objevili se tam tři nabídky a to *Avengers Age of Ultron, Avengers Infinity War a Avengers Endgame*.

M: Tak si vyber Andy.

A: Já mám nejradši Infinity War za mě je nejvíc akční.

M: Dobře sice nemám ráda ten začátek, protože tam umře Loki, ale nějak to přežiju.

Maky tam tedy zapla Infinity War a my jsme se jen obě pozorně dívali...

Helloooo👋

Takže teď a tady říkám stotisícové ANO tahle kniha stále žije! Věřte tomu nebo ne, ale je to tak. Takže jako vždy se omlouvám za případné pravopisné chyby. Jo a možná tady budu vydávat kratší kapitoly, protože jak za poslední kapitoly vidím, tak nejevíte moc zájmu o tuto knihu, takže jestli chcete, aby byly kapitoly delší a častěji vycházeli tak mi do komentářů📝 napište něco motivačního.

Vaše Andysss Gamesss🖤

Ta neznámá [POZASTAVENÉ VYDÁVÁNÍ]Where stories live. Discover now