3. Bölüm

210 24 27
                                    

Hayatımda yaptığım en doğru şey mi en yanlış şey mi Jin ile arkadaşlık kurmak şu an ayırt edemiyordum. Başıma sürekli şeyler çıkarıyordu ve bunu bana sormadan yapıyordu beni en çok sinirlendiren şey de buydu. Bana sormuyordu bile. Gerçekten de uslu bir kardeş gibi onun dediğimi yapmamı bekliyordu ama ben hiçbir zaman uslu bir kardeş olmamıştım.

Başıma yine iş açmıştı beni sete götürdüğünde bunu anlamam gerekirdi. Sadece uyuma sahnesi için orda değildim. Jin benim yerime benim adıma konuk oyuncu olmam için yapımcıyla ve yönetmenle anlaşmıştı ve bu da duyurulmuştu bunun arkasında da kesinlikle Jin'in olduğundan emindim. Beni zorunlu bırakmıştı şimdi. Hiçbir çıkış yolu bırakmamıştı bana çünkü halka konuk oyuncu olarak diziye katılacağım duyurulmuştu.

Jin bu saatten sora geri dönemeyeceğimi bildiği için benden önce halka duyurulmasını sağlamıştı. Benim arkadaşım tam bir şeytandı. Bir de o idole Jin'i kullanırdım popüleritem için diye çıkışmıştım şu an gerçekten de büyük sıçmıştım çünkü şu an popüleritem için Jin'i kullanıyorum gibi görünüyordu. Bunun için Jin'e tekrar kızmıştım.

"Hadi ama sana iyilik yaptım. Herkes benimle aynı dizide oynamak ister." dedi her zaman yaptığı gibi kendini överek.

"Ben istemiyorum. Ayrıca şimdi o gruptaki çocuk seni kullandığımı düşünecek." diye bağırdım.

"Şimdi karın ağırın belli oldu. Ne olmuş yani o çocuk beni kullandığını düşünürse. Asıl ben seni kullanıyorum..." diyip öpücük attı bana ve devam etti. "... Biz gerçeği biliyorsun. Her zaman yaptığın şeyi yap ve umursama." dedi

Jin bana etkinlikte olanları belki on bin kere anlattırmıştı. Her ince ayrıntısına kadar onun için o gruptakilerde aramdaki konuşmaların hepsini biliyordu. Hatta içlerinden birinin düet teklifini duyunca çok şaşırmış ve dizi çekimleri sıradında böyle bir şey yapamayacağımı söylemişti. Neyse ki konuk oyuncu olduğum için bu kısıtlama beni çok bağlamıyordu. Zaten bana mail atacağını da düşünmüyordum. Kesin grup arkadaşı beni ona kötülemiştir. Onun için de vazgeçmiştir benimle düet yapmaktan. İyi tarafından bakacak olursak dizideki rolümü sevmiştim. Ne kadar sinirlensem de Jin'le aynı dizide rol almak eğlenceli olabilirdi onu delirtebilirdim. Şu an yaşadıklarımın acısını feci bir şekilde çıkarabilirdim ondan.

"Jin sen çok fakirleşmişsin. Oyuncuyu bedavaya getirdin resmen." diye sahte bir ciddiyetle konuştum.

"Ash saygısız velet. Ayrıca bedavaya çalışacağını da nerden çıkardın? İki bölüm için epey yüklü bir miktar alacaksın. Benim üstün pazarlık yeteneklerime teşekkür et." diye o da benim dramıma katıldı. Ayağa kalktı ve masada duran dosyayı bana uzattı.

"Bu sözleşmen. Kurallar falan filan. İmza at yeter." dedi ben ise kaşlarımı çatarak ona baktım. Ne yani okumadan mı imzalayacaktım?

"Bana öyle bakma. O sözleşmede bilmediğin bir şey yazmıyor." diye devam etti.

"Ne yani sana konulan kuralların aynısı mı?" diye sordum

"Hayır seninkiler biraz daha esnek. Sevgili yapabilirsin, içki içebilir ve istediğin her şeyi yiyebilirsin." dedi kendi için geçerli olmayan bu kurallar için bir yakarış gibiydi bu. "Zaten iki bölüm varsın. Dizi 16 bölüm. Haftada iki bölüm yayınlanıyor. Sadece 8 hafta dayanman gerek." diye bana zaten yıllardır aşina olduğum şeyleri açıklayarak.

"Videolarımla ilgili bir madde var mı?"

"Dizi ile ilgili olmadığı sürece yok. Bir de Jimin ile olan düet mevzusunu da dizi bitikten sonra yapabilirsin." dedi zaten geri dönüş gelmemişti düet mevzusu benim için önemli değildi. Videolarım daha önemliydi. Takipçilerime her hafta video atıyordum ve bu her hafta aynı gün oluyordu. Bu yazılı olmayan bir kuraldı. Onları ihmal etmek istemiyordum bunun için en çok video sınırlaması olmamasına sevinmiştim.

YouTube <<TaeKook>> MinificHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin