31|🍷

5.6K 478 93
                                    

Keyifli okumalar 🍷

"Baba?"

Kalan iki basamağı inerek Bay Kim'e bakmaya başladım, sinirli olduğu her halinden belliydi.

"Bu ne rezillik Taehyung?!" elinde ki gazeteyi bir iki kez sallamış ve Taehyung'un yüzüne doğru fırlatmıştı.

Kaşlarımı çatarak yanlarına ilerledim.

"Ne oluyor?" Taehyung anlamayarak konuşarak eğilip yere düşen gazeteyi almıştı.

"Rakip şirkette mankenlik yapıyorsun, üstüne üstlük şirketten bu kızla el ele çıkıyorsun. Şu haberlere bak, rezil ettin bizi. Ne zaman düzeleceksin sen?" daha fazla dayanamayarak bir adım öne çıkmıştım, fakat ben konuşamadan Taehyung cevap vermişti babasına.

"Hayatıma müdahale etmenden bıktım, ne zaman anlayacaksın benim de bir hayatımın olduğunu? Ne fikirlerime saygı duyuyorsun ne yağtığım işe.. Söylesene babalık yapmak bu kadar zor mu, ya da insan olmak mı demeliydim?"

Bay Kim Taehyung'u dinlerken anbean daha fazla sinirleniyordu.

Taehyung sözünü bitirdiğinde bir süre sessizlik olmuştu, ardından Bay Kim elini havaya kaldırdı, vuracak sanmıştım fakat vurmamıştı.

"Bu terbiyesiz kızla sevgili olmana ve rakip şirkete çalışmana nasıl saygı duyabilirim? Sorumsuzun tekisin, hep öyleydin.. Asla düzelmeyeceksin değil mi?" derin bir nefes alıp dudaklarımı ıslatarak konuşmaya dahil oldum.

"Size karşı bir terbiyesizliğim olduğunu düşünmüyorum, zira sizinle konuşurken hep saygı çerçevesinde olmaya özen gösterdim. Taehyung'un fikirlerine saygı duymayıp o'nu sürekli ezdiğinizde üzüldüğünü fark etmiyor musunuz gerçekten? Eminim eşiniz bu hallerinizi görseydi üzülürdü..

Sizden istediği sadece biraz taktir ve ilgi, bu kadar zor olmamalı evladına sevgi göstermek. Bakın öyle bir aile içinde büyüdüm ki, babama uzaya çıkacağım desem 'en güzelini benim kızım yapar' derdi. Yani ailemden hep saygı ve sevgi gördüm.

Sürekli beni desteklerdi her konuda, her şekilde. Zaten aile dediğimiz şey de böyle yapmalı.. Her daim birbirini desteklemeli ve yardımcı olmalı.

Size ders vermek değil amacım, sadece karşınız da gerçekten kırgın bir çocuk olduğunu göstermek istiyorum.

O'nu istemediği biriyle evlendirerek şirkete katkı sağlayacaksınız, ama bu Taehyung'u mutlu eder mi etmez mi hiç düşünmediniz bile. Söylesenize sizin babanız size bunu yapsaydı ne yapardınız?" dudaklarımı ısırıp yutkundum.

"Resim yaparken parıldayan gözlerini gördünüz mü hiç? Nasıl bir sevgiyle yaptığını, resim yaparken mutlu olduğunu..? Görmediniz, çünki bakmadınız. İşten başka bir şeye vakit ayırmadınız. Bay Kim, sizce de artık gözlerinizi açma vakti gelmedi mi?" yutkunup suratını canı acıyormuşcasına buruşturup bir iki adım gerilemişti.

Ardından elini kalbine götürüp derin derin nefesler almaya başladı, yutkunup kaşlarımı çatarak iki adım atıp yanına gittim.

Yanına gitmemle yere yığılması bir olmuştu, hızla çömelip Bay Kim'e bakmaya başladım.

"Baba, iyi misin? Ne oluyor Mira?" Taehyung teleşla konuşup bana baktığında derin bir nefes alıp soğuk kanlı olmaya çalıştım.

"Sanıeım kalp krizi geçiriyor Taehyung, hemen ambulansı ara ben bildiğim kadarıyla ilk yardım yapacağım." fakat Taehyung şoka girmiş gibiydi.

next-door neighbor ° kth Where stories live. Discover now