8

249 14 0
                                    

" Bir gün bırakıp gideceksen boşuna yorma derdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" Bir gün bırakıp gideceksen boşuna yorma derdi.

boş yere beni mağaramdan çıkarma beni,

alışkanlıklarımdan özellikle yalnızlığa 

alışkanlığıma kaybettirme.

Boşuna tedirgin etme beni

bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim."

- O.A

-Jennie

Onun yanında huzurlu hissediyordum hiç olmadığım kadar, sahilde oturmuş sanki yıllardır görüşmüyor gibi birbirimize doymaya çalışıyorduk şuanda kalmak için her şeyi yapardım, onun kokusunu içime çekmek beni büyülüyordu onun omzundan başımı almak istemiyordum.

Taehyung özür dilemiştim artık aramızda saklı bir şey olmayacağına karşı, oda bana fazla tepki için üzgündü ikimizde pişmandık bizde,  daha fazla yarı kalmanın anlamsız olduğunu düşündük şimdide keyfini çıkarıyorduk.

 Güneş doğumunu birlikte izliyorduk yüzüne ışık geliyordu gözlerini kısmıştı, ben manzara yerini onu izliyordum sanki o elimden kayıp gidecek gibiydi ona daha fazla yaklaşıp kolunu sıkı sıkı ya tutum bırakmak istemiyordum.

Yıldızımı bulmuştum birlikte parlıyorduk ama birileri bizim ışığımızı söndürmeye çalışıyordu, ve ben nasıl engel olacağımı bilmiyordum.

- Taehyung

Bugün bir davet varmış Jennie ısrarla ona eşlik etmemi isteyince kıramadım, hazırlanıyordum böyle ortamlardan hiç hoşlanmazdım ve kasılmıştım.

En son onu çizdiğim resmi tamamlamıştım vermek istiyordum davet den sonra verecektim, beğenmesini umuyordum.

Evinin önünde bekliyordum çok gergindim, kapından çıkıp arabaya yürüdüğünü gördüğünde gözlerimi alamadım karanlıkta elbisesi kayboluyordu ama üzerindeki parıltılar her yeri aydınlatıyordu, arabaya bindi ve bana dönüp o beni içime işleyen gülümsemesini sundu.

Mekanın önüne geldik içeri girerken etrafımızı magazinci sardı, zar zor ilerliyorduk ve benin kalbim çıkacak gibi atıyordu Jennie koluma girmişti sanki birbirimizden güç alıyorduk, içeri girdiğimde bizi kapıdakiler selamladı nereye baksam ünlü birini görüyordum gerçekten önemli bir daveti.

Davet boyu yanımıza gelip bir sürü kişi  selam verdi Jennie sohbet edip gitti, bazen o kalkıp tanıdıklarını yanına uğradı saatler içerisinde sadece ortandan kaybolmak istedim ama yapamadım kimseyi tanımıyordum ortama o kadar yalnız hissettim bana uygun değildi burası, herkes tanıdıktı ama hemde uzaktı kimse beni umursadı gece boyu.

Jennie bunun farkına varmadı galiba kafası dolu gibiydi bende onu üzmek istemiyordum sabretmeyi seçtim. 

Sonunda bitmişti arabaya binerken birisi Jennie durdurdu ona küçük  bir paket verip vedalaşıp gitti, yola çıkmıştık paketin içindeki kutuyu açtı pırlantalı kolye çıkmıştı veren kişinin daha önce oynadığı  filmin yapımcısı olduğunu söyledi, teşekkür için almış.

Onu  evine bırakıp dönemeye başladım, ona çizimi vermemiştim yanında sönüktü benim gibi layık değildi Jennie .

Biz bir çok şeyi aşıyorduk ama aramızdaki mesafe kapanmıyordu bir adım atsan daha çok geri gidiyordum sanki.

Biz bir çok şeyi aşıyorduk ama aramızdaki mesafe kapanmıyordu bir adım atsan daha çok geri gidiyordum sanki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
true face of love  - TaennieWhere stories live. Discover now