16

182 12 0
                                    

" Aşk insanın içine giren aynı bir uyuşturucu gibidir, her geçen gün seni öldürür ama sen artık bağımlısı olmuşsundur

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

" Aşk insanın içine giren aynı bir uyuşturucu gibidir, her geçen gün seni öldürür ama sen artık bağımlısı olmuşsundur."

- Jennie

Bana sesleniyordu Taehyung kolumdan tutup kaldırmaya çalışıyordu, gözlerimi açtığımda Lisa'nın hala yerde yatığını gördüm ambulans gelmişti bir anda onu sedyeye koyup götürmeye başladılar, bende kendime gelince ayağa kalktım bizde peşlerinden arabayla hastaneye gidiyorduk.

Tüm yol Lisa'yı gördüğüm an aklımdan çıkmıyordu, o hep etrafa mutluluk saçan kız kanlar içinde görmek beni bitirmişti Jungkook şaşkın gözüküyordu onunla ambulansa binmişti, aralarındaki ilişkini boyutunu tam anlamasam da araları iyi gibiydi ne olduğunu merak ediyordum.

Hastaneye gelmiştik Lisa'yı odaya almışlardı bizde koridorda oturuyorduk gözlerimdeki yaşlara engel olamıyordum Taehyung kollarını bana sarıp destek vermeye çalışıyordu, gözlerim yan tarafa kaydı birisi eşi böyle bir durumda olan birine göre iyi görünüyordu.

Az önce doktor gelip iyi olduğunu söylemişti ama çok kan kaybetmiş o yüzden, dinleniyordu içim biraz ferahlamıştı.

Eve gelmiştik orada yapacak bir şeyimizin olmayacağını söyleyip bizi göndermişlerdi, çok yorgundum ama uyuyamıyordum bende dayanamayıp Taehyung sordum neden böyle olduğunu, biraz durakladı anlatması kolay bir şey değildi.

- T: Aslında onlar isteyerek evlenmediler en azından Jungkook için öyleydi Lisa'nın ailesiyle ortak iş yapıyorlardı sonra onların evlenmesini gelecek için iyi bir fikir olduğunu düşünüp fikirlerini, sormadan hemen evlendirdiler Lisa onu seviyordu o yüzden her şeyine katlandı hatta ilk geldiğinde dilimizi bilmiyordu zorlandı ama başardı, Jungkook kendini sevdirmek için yıllarını verdi ama hep olumsuz sonuçlandı son zamanlarda çok tartışıyorlardı galiba artık dayanmadı, psikolojisi iyi değildi zaten geride dönemezdi.

Artık kafamda daha iyi oturmuştu, insan sevgisine karşılık alamaması ne yalnızlık onu yormuş olmalıydı Lisa'nın gülüşünün arkasını göre biliyordum acı vardı ama o kadar güzel gülerken bunu göremiyorsun.

Kalbi, ruhu parçalan birinin bedeni de geç iyileşirdi eve getirmişlerdi odasında bakıyorlardı yanına gittiğimde ten rengi solmuştu bitkin gözüküyordu.

Eve giren Jungkook gördüm saat gece yarısına yakındı onun dışarıda değil burada olmalıydı ve bunu öğrenmeliydi.

Geç olmadan anlamlıydı yoksa hayatı boyunca o kanların içinde boğulacaktı.

" Her yerde başka vardı ama siz sadece içinde olduğunuza baktınız."

Bu bölüm başka bir hayatı gördük, bizim hikayelerimizde böyledir bazen kendimize bakarken diğerlerini göremeye biliriz ama önemli olan fark edince izlemek değil, yardım etmek olmalıdır çünkü her şey çok kısa bir anda kaybolabilir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu bölüm başka bir hayatı gördük, bizim hikayelerimizde böyledir bazen kendimize bakarken diğerlerini göremeye biliriz ama önemli olan fark edince izlemek değil, yardım etmek olmalıdır çünkü her şey çok kısa bir anda kaybolabilir.

true face of love  - TaennieHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin