7

263 15 1
                                    

" Bir ilişki nasıl biter nefret duygusu bile olmadığında, yani karşı tarafa duygusuzluk hali ayrılığı getirir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

" Bir ilişki nasıl biter nefret duygusu bile olmadığında, yani karşı tarafa duygusuzluk hali ayrılığı getirir."

" Hayattaki pişmanlıklar başlamak isteyip de başlamamak değil başlayıp devam ettirmemiş olmaktır aslında."

" Yarım kalan şeyler hep değerli kalır."

- Jennie 

Ben hiç bir zaman yıldızların üstüne çıkmak istemedim ben hep onlarla beraber parlamayı, seçtim ama kabul görmedim bir gün bir yıldızla tanıştım ama farkında değildi, ne kadar parlak olduğunun beni kabul etmişti onu, kaybetmemek için her şeyi söyledim ama beni olduğum gibi istediğini söyledi yani ben baştan beri yanlış yoldaydım.

Yataktan çıkmak istemiyordum dün olanlarla yüzleşmek istemiyordum canım yanıyordu.

Bu gün çekmem gerek sahneler olduğundan sette gelmek zorunda kaldım, sahne çekilmeye başlanmıştı ama replikleri hatırlamıyordum bile arkadan beni, yönetmen uyarıp duruyordu ama ben öylece dona kalmıştım yanıma gelip beni dürtmeye, başladılar ama daha fazla dayanmadım nefes alamıyordum kendimi dışarı attım ben onu özlüyordum yokluğun alışmak istemiyordum.

En iyisi eve gitmekti eve gelince radyo açtım çalan şarkıyla birlikte söylemeye başladım; 

Sana ihtiyacım var 

suya ihtiyacım olduğu kadar

konuşmaya ihtiyacım olduğu kadar

uyumaya, nefes almaya kadar

yaşmak için sana ihtiyacım var

sadece sana.

Sonra gözyaşlarımı tutamadım sanki yaşlarım ben habersizce akmaya devam ediyordu.

- Taehyung

Bugün evde kalıp çizim yapacaktım kendimi toparlamama yardım eder, Jennie benden bir şeyler saklaması beni üzdü onun için önemli değil gibiydim ondan ayrılmasaydım benden hep saklamaya devama edecekti, ve sayısı çoğalacaktı.

Kağıda baktığım da çizdiğim yüzün Jennie benzediğini gördüm onu aklımdan çıkarmak kolay değildi onu çok seviyordum daha başındaydık, yaşayacak çok şey vardı.

Asıl beni bu ayrılığa düşündüren şey gidiceğim zaman daha zor, olacaktı baştan biterse ikimiz içinde iyi olur diye düşündüm ama.

Boğuluyor gibi hissediyorum onu göremeyecek olmak beni geriyordu.

Dışarı çıkıp hava almak iyi gelecekti.

- Jennie

Jisoo yanıma gelmişti galiba setten arayıp merak etmişlerdi, ona olanları anlatınca düzelebileceğini söyledi ama ben sanmıyordum taehyung gerçekten kırgındı, bana zor gibiydi.

En sonunda dayanamadım evde durmaya ve dışarı çıktım onun evine gidiyordum Jisoo' dan adresini almıştım en azında konuşa bilirdik buna ihtiyacım vardı.

- Taehyung 

Kendimi öylesine yürürken Jennie evinin yakınında buldum korkularım vardı beni sürükleyen şeyler vardı, ona daha çok zarar vermek istemiyordum ama galiba böyle de kırıcı olmuştu aslında konuşsak iyi olurdu, evin sokağına girdiğimde jisoo karşılaştım bana Jennie evime gittiğini söyledi.

Biraz şaşırmıştım benim gibi düşünmüş olmalıydı evimin önüne gelince kapının önünde beklediğini gördüm, onu bu kadarcık zamanda bile delisi ye özlemiştim.

Beni görünce yanıma geldi;

Bana sıkıca sarıldı hiç beklemiyordum o da beni özlemiş olmalıydı şaşkınlığımı atıp ona sıkıca sarıldım.

" Sana ihtiyacım var dedi." sanki her şey durdu o an insanlar, kuşların cıvıltısı, zaman dondu.

" sanki her şey durdu o an insanlar, kuşların cıvıltısı, zaman dondu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
true face of love  - TaennieHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin