♠5.BÖLÜM♠

8.7K 315 16
                                    

Sınavlar başlamış ve yarısı bitmişti bile sınavlardan sonra annemle babamın yanında kalacaktım.

İstiyor muyum? Bende bilmiyorum.

Bazen diyorum bırak onlar seni hiç sordular mı?

Bazen diyorum onlar senin annen ve baban onlar seni seviyorlar.

Kafamda bir sürü düşünce varken o adamın yere yıkılışı gözümün önünden gitmedi. Bir de beni emniyete çağırdılar. Pek bir şey bulamamışlar, o saatlerde oradan kim geçer ses duyan var mı diye konu komşuya sormuşlar onlarda küçük ama içinde türlü şeylerin olduğu mahallemizde ki liseye gidenleri söylemişler.

Gidince ne anlatacaktım, ne söyleyeceğimi hiç bilmiyorum. Kafam allak bullak. Galiba doğruyu söylemeliyim ama ya kabak benim başıma patlarsa ne olucak ben Allah'ım nasıl bir şey var üstümde benim.

Mert taburcu olmuş bu arada. Evine gittiğimde bana bir şey anlatmadı. Nedenini sorma bana dedi. Bende tamam dedim. İçimi kemiren o hisse de engel olamıyordum.

Doğum günüme yaklaşık olarak 2 hafta var. Annemle babam benim için bir parti düzenlemek istiyorlarmış. En yakın arkadaşlarımı çağıracağım çünkü onlar benim arkadaşım. Tamam bu çok aptalcaydı.

Yine her zamandaki gibi salak ben.

Bu düşünceleri yatağımda bırakıp ayaklarımı yataktan sarkıttım. Halıya boş boş bakmaya başladım. (Sizde yapıyorsunuzdur... yani umarım). Sonra mutfağa doğru yürümeye çalıştım. Çalıştım. Çünkü ayaklarım karıncalandı. Yavaş yavaş yürüyerek mutfağa geldim.

Dolaptan turşu aldım ve odama doğru yöneldim. Hey herkes turşu sever ağzı sulandırır ve her neyse bunu tartışmıcam sizle. Odama gittim. Bugün hafta sonu ve benim hiç bir planım yok heyoo hayatım muhteşem(!). Bilgisayarın başına geçip facebook'a girdim. Önce isteklere baktım genellikle tanıdığım insanlardı bir tanesi hariç onu tanımıyorum profiline girip bakmak istedim. Ama dışardan gelen korna sesleri beni engelledi. Camı açıp baktığımda dışarıda bir arabanın bizim evin önünde durduğunu gördüm.

Kapımıza doğru takım elbiseli bir adan yaklaştı. Kapı çaldı. Kapıya gittim ve "Kim o" diye sordum. Dışarıdaki ses "Beni anneniz ve babanız gönderdi sizi onların evine götürmek için burdayım." dedi.

Annem demişti bana seni evimize getiricem bir gün diye. Dışarıdaki sese seslendim "Bekleyin üstümü giyinip geliyorum" dedim. Odama gidip üstüme bir kot ve kazak giydim. Havalarda soğumaya başladı zaten en iyisi sıkı giyinmek. Hasta felan olurum Allah korusun.

Dışarı çıkıp o takım elbiseli adama döndüm. Kapıyı kilitlemeyi unutmadım.

Hepiniz anneananemle dedemi merak ediyorsunuzdur. Onlar köylerine gittiler. Bir kaç saat önce.Bir akrabaları ölmüş onun cenazesindeler.

Adamla birlikte araba yolculuğu boyunca tek kelime konuşmadık. Bende müzik dinliyordum. Böylece yolculuk bitti. En fazla bir saat sürdü. Sonunda evin önüne geldik. İndiğimde eve şöyle bir baktım. Ev bizim evin 947379543 katıydı. Annem kapıda gözüktü. Arkasından babam geldi beni karşıladılar. Bana öyle bir sarıldılar ki gerçekten beni sevdiklerini hissettim. Onlar eksiktiler. Eksikleri bendim. Onlar beni seviyorlar bunu bana bakarken gözlerinin içlerinin sevgiyle parlamasından anlaya biliyorum.

İçeri geçtikten sonra oturma odası olduğunu düşündüğüm odaya geçtik. Babam bana bakıp "Karnın aç mı? Bir şey ister misin kızım hemen hazırlatalım" diye merakla sordu. Bende ona bakıp gülümseyerek

"1 porsiyon iskender patates kızartması hamburger kanat kola adana kebap ne buluyorsan koy amcaaaaa" içimden bunları geçirirken sadece şunları söyleye bildim.
"Hayır sağol evde yedim." Kibar kız olarak bunları dedikten sonra koltuğa oturduk.

Annem ben ve babam.

Birlikte.

Bir aile gibi.

Unutulması gereken şeyler var. Onlardan biride geçmişimiz.

Geçmiş kolay unutulmuyor. Her zaman kafamın içinde bir yerlerde olacak unuttum desem bile kafamın içindeki tozlu rafların içinde olacak. 

Düşüncelerimi annemin güzel sesi kesti " Ee kızım bu hafta burada kalacaksın. Hep birlikte mutlu olacağız artık. Sen ben ve baban. Artık ayrılıklar olmayacak. Seni seviyoruz kızım bunu sakın unutma." dedi gözünden bir damla yaş düştü. Onlara sarıldım.

Her ne olursa olsun onlar benim ailem. Ve onları seviyorum.

Annem " Ah hadi yeter bu kadar duygusallık bugün şirketin ortaklarının olduğu bir parti düzenlenecek ve sende bu partinin yıldızı olacaksın." annemin dediklerine inanamayarak baktım ben ve parti ilginçmiş.

♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪

Annem benim odamı gösterdi gerçekten ama gerçekten çok büyüktü. Odada iki kapı daha vardı. Birincisini açtığımda karşımda kocaman bir banyoyla karşılaştım. İkincisinde de kıyafetlerle dolu bir oda tişörtler şortlar, etekler,pantolonlar, elbiseler, ayakkabılar. Bunlar benim için çok fazlaydılar.

Gerizekalı mal kafa onlar senin annenle baban onlar almayacakta ben mi alacağım sana bunları.

İç sesim beni bu konuda aydınlatılan sonra bir tişört ve pantolon giydim.

Yeni odama yeni yatağıma oturdum kendimi yatağa bıraktım. Öyle yumuşaktı ki bütün gün burda kalabilirdim fakat kapının tıklatılmasıyla yatakta oturur pozisyona geldim.
"Gelin" diye seslendim. İçeri ufak tefek bir kız girdi. Üstüne baktığımda hizmetçi olduğunu anladım. Bana utanarak bakıp " Bir ihtiyacınız var mı efendim?" dedi.

Oldum olası şu hizmetçilere kötü davranan insanları sevmem. Televizyonlarda gördüğüm insanlar yani ve hani şu efendim şeydi tiksindirici geliyor bana.

Kıza dönüp "Hayır çok teşekkür ederim. Ama bir sürahi su, ve bi kavanoz turşu getirsen çok mutlu olurum." dedim. Kız bana bakarak " Hemen getiriyorum." dedi. Bende "Teşekkürler" dedikten sonra kız kafasını sallayıp gitti.

Annem gelerek yanıma oturdu.
"Kızım biliyorsun biz seni çok seviyoruz. Bu akşamki partide seni ortaklarımızla tanıştırıcaz o yüzden senin bugün mükemmel olmanı istiyorum. Sen her halinle güzelsin kızım seni seviyorum."

Kafamı sallayarak onayladım. "O zaman hadi alışverişe" diyerek beni dışarı sürükledi.

Ellerim ayaklarım kopmuştu. Şu an yerlerde sürünerek odaya çıkmaya çalışıyorum. O partide en güzel kız ben olucakmışım. Allah'ım sanki orada kız olacak galiba bir ortaklarının doğum günümü ne varmış. Oraya gidenlerin hepsi annemle babam gibidir. Odama geldiğimde yatağa attım kendimi daha partiye 5 saat var diyerek biraz kestirmeye başladım.

Kollarımı gererek uyandığımda parti saatine yaklaşık 1 saat vardı. Hemen banyoya gidip duş aldım. Uzun saçlarımı kurutarak çıktım. Aynanın önüne oturarak saçlarımı düzeltilmeye karar verdiğim sırada annem içeri girdi. "Kız daha hazırlanmadan mı sen  geç kal az bak... dur yardım edeyim sana." diyerek yanıma oturdu. Saçlarımı düzeltirken arada bir çilekli kokan fısfıstan sıkıyordu. Annem bu işleri biliyor çünkü önceden kuaförmüş. Saçım olduğunda kıyafetimi üzerime geçirdim. Gerçekten çok hoştu. Turkuaz ve su yeşili karışımı biraz mini straplez kısmı siyah güzel bir elbiseydi. Fiyatı da güzel valla. Ona uygun aksesuvarları da taktından sonra hazırdım.

Annem bana baktı. O da gerçekten güzel bir kadın yani bugünde çok güzel olmuştu. Aşağı indiğimde daha doğrusu bu topuklularla inemedim ve topuklu ayakkabıları elime aldım. Babam bana baktı. Bana yaklaştı ve kocaman sarıldı. Çok güzel bir sarılmaydı. Duygu doluydu. "Çok güzel olmuşsun sen sen çok güzelsin kızım benim bir tanem" diyerek sarıldı. Annem de bize bakıyordu. Ayrıldık ve partiye gitmek için yola koyulduk. Görsünler bakalım beni çok merak ediyorum tepkilerini. O zengin insanların.

DÜZENLENMİŞTİR...

HERKESE İYİ OKUMALAR.
VOTE VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN. ♥♥

SİZLERİ SEVİYORUM...

XXX

MAFYA VE MERAKLI | DEVAM ETMEYECEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin