♠Bölüm 15♠

2.5K 105 4
                                    

Multimedya Halsey-Colors dinlerseniz çok memnun kalırım. Burda türkçe anlamı var isterseniz siz youtubedan da dinleyebilirsiniz. Keyifli okumalar sizleri seviyorum. 💜

18. yaş.

Bir kaç ay önce normal bir kızdım. Hayat normaldi, ben normaldim, okulum normaldi, hayatımda ki kişiler normaldi. Her şeyimle ben bendim. Beni ben yapan meraklı kişiliğim vardı. 
Şimdi her şey karanlık.

O depodan çıktığımda evimin bahçesindeydim. Her şey normaldi sanki ben gitmemişim gibi. Parti bitmişti. Herkes dağılmıştı annem beni her yerde aradığını söyleyip durdu. Sonra parti bitti herkes evine dağıldı. Herkes mutluydu ben dışında saat neredeyse 3 olmuştu ve ben hala uyumuyordum. Kafamda hala o dedikleri vardı. Onunla evlenmek mi kafayı felan yedi herhalde ben daha 18 yaşıma yeni girdim ve ne evlenmesi, yüzü ve mükemmel gülüşü gözümün önüne geldi. Ah keşke böyle karşılaşmasaydık. İsmini dahi bilmiyordum sahi ismi neydi? Siyaha çalan saçları, benim bal rengi gözlerime nazaran gökyüzü rengiydi. (Multiyi bence burada açın)

Hayat bize oyun oynuyordu sanki, nefret etmem gereken kişinin gözümün önünden gitmemesi, ve beni öpmesi. İlk öpücük böyle bir şey mi? Her şey griydi tek renk ise onun gözleriydi sanki. Neden böyle saçma sapan şeyler düşünüyorum Allah'ım sen bana bir yol göster. Lütfen. 

°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°^°

"Tamam efendim, hallettim artık her şeyden haberi var." "Ya birine anlatırsa o zaman ne yapacaksın?" "Anlatmayacağına adım kadar eminim?" "Bilirsin sana bu yaşına kadar ben baktım sen ailenin intikamını bense onların şirketini alacağım. Bu işte birlikteyiz unutmadın değil mi?" "Hayır Murat abi unutur muyum. Her şey bende ve yerine getireceğim, ve intikamımı alacağım. "  "Biliyorum şimdi gidebilirsin." uzaklaştım oradan odadan çıkarken Murat biriyle konuşuyordu ama önemsemedim ve yürümeye devam ettim. 

Barın altından üstüne çıktığımda farklı bir manzara yoktu. Barın siyah kırmızı duvarlarından çarpan spot ışıkta birbirine sürtünen sarhoş bedenler, alkol kokusu siyah parkelerle döşenmiş yolda ilerledim. Birine çarpmamaya dikkat ederek değil de kimseyi önemsemeden yerimize locaya yürüdüm, Emir bir sürtük bulmuş yiyişiyordu, Batu uyuşturucu çekip kafayı bulmuştu, Bekir de elinde bir içki benim gelmemi izliyordu. "Sonunda abi ya gözüm yollarda kaldı, ne oldu?" "Bazen benden hoşlandığını düşünüyorum Bekir lan evlensem böyle bekleyenim olmaz? "Niye öyle diyon abi ya bekleyenin olmucak mı he ? Diye göz kırptı ibne. "Siktir git lan burdan tepemin tasını attırma şimdi. Sıçmayayım ağzına." dedikten sonra kalkıp aşağı indi. Bende elimde bira ile etrafı kesmeye devam ediyordum.  

Neden onu öptüm ki? Öpmem için hiç bir sebep yoktu aslında bir anda gelen bir istekti. Eminim ki onun ilk öpücüğüydü. Ama jeden buna takmıştım ki? Onun ailesi benim hayatımı mahvetti ailemi öldürdü. Ve hiçbir şey yokmuş gibi hayatlarına devam ediyorlar. Ama o Salak biri değil, diğer kızların aksine çok zekiydi. Neden bu zamana kadar onu sakladıklarını anlıyordum yavaş yavaş, zarar gelmesini istemedikleri için. Ama onu saklamaları boşunaydı. Melodi.. Yeni hayatına hazırlansa iyi olur? Bu geceden sonra onu muhteşem şeyler bekliyor olacak, eh onun için olmasa da benim için öyle olacak intikamımı alacağım. Ve bu neye mal olursa olsun durmayacağım.

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

MURAT

O salak çocuk bütün planın parçasıydı. Hiçbir şey bilmiyordu, bilmemeye devam edicekti. Ben Nilgün'e sahip olamadım ama onun kızına sahip olacağım bütün işini ele geçireceğim. İntikam ateşiyle yıllarca yanan Yağız sonunda istediğine kavuşacak bende öyle. Cevizden yapılma siyah kapı çalındığında düşüncelerimden sıyrıldım ve gerçekliğe döndüm. 

××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Umarım beğenmişsinizdir? 

Sizce Yagızın istediği intikam ne? 

Murat'ın planı ne?

Vote ve yorum yapmayı unutmayın. 

SİZLERİ SEVİYORUM💋💕💕💕💕💋💋💋

XXX


MAFYA VE MERAKLI | DEVAM ETMEYECEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin