14. BÖLÜM

2.6K 114 8
                                    

...ve sonra sonsuza kadar mutlu yaşamışlar.

Kafamı kaldırdığımda, etraf karanlıktı. Ama burası bir o kadar da tanıdık geliyordu bana. Etrafta göz gezdirdim karanlığa gözüm alıştığı için etrafı daha iyi görüyordum. Eski bir evdi. Hafızamı yoklamaya başladım, en son ne olmuştu? Evet, en son öpülüp ağzımın kapatılmasıyla buradayım. Ağzımı açmaya çalıştım ama bantlı olduğunu fark etmem geç olmadı. Yerimde huzursuzca kıpırdandım, oturduğum sandalye benzeri şeyden kendimi kımıldattım el ve ayaklarımı da bağlamıştı şerefsiz. Ağzımı oynatıp bağırmaya çalıştım. Sandalyeyi bulunduğum odadaki kapıya doğru yönlendirmeye çalıştım kıçımla ittire ittire kapıya tam varmıştım ki. Kapıyı kapatıp içeri girdi. ."Cık cık cık, kaçmaya mı çalışıyordun, daha karpuz kesecektik. Nereye gidiyorsun. Bak beni çok üzdün şimdi." Kafamı huzursuzca salladım Sıkıysa ağzımı aç şerefsiz Piç diyen iç sesime hak vererek, ağzımı oynattım. "Sıkıldın mı fıstık bak bağırmazsan söz açarım tabi bağırmaya kalkarsan şu gördüğün silahı kafana hiç acımadan sıkarım." elindeki silahın namlusunu bana döndürüp alnımın çatısına dayayarak sözlerini bitirdi. "Bağıracak mısın?" Kafamı hayır anlamında salladım kafamı seviyorum tamam mı?

Hızlıca ağzımdaki bandı çekip çıkardı. "Sağol senin sayende artık 2 ay bıyıklarım çıkmaz." Şimdi beni neden kaçırdın, ne yapacaksın bana, burası neresi, ne zamandır baygınım annemle babam beni arıyorlar mı? "

Tek solukta sorularımın hepsini sıraladım. "Kızım bir susta motorun soğusun. Seninle bir kaç oyun oynayacağız sakin ol sana bir şey yapacak halim yok." "Ama dediklerimi yapmazsan o yeni tanıştığın ailen puf olur? Kapiş." yüzündeki alaycı gülümsemenin içine etmek istedim. "Neden ben, başka birini bulamadın mı? Kamera şakası filan mı bu Allah aşkına! Öyleyse hiç komik değil söyleyeyim."

"Kamera şakası filan yok. Bunların hepsi gerçek. Sende bu gerçekliğin tam ortasındasın, hiç bir şeyden haberin yok değil mi?"

"Ne? Neyden bahsediyorsun sen? Açık konuş."
"Baban bir mafya ve bize daha doğrusu bana senin anlayacağın şekilde 'kötülükler yaptı' bende ona bir bedel ödetmek istiyorum. Bunu da seninle başlatıyorum."

"Ne kadar güzel salladın be! Ufak atta civcivler yesin. Benim babam öyle bir şey yapmaz tamam mı?"

"Nereden biliyorsun, onu o kadar iyi tanımadığını biliyorum. Sırf sana iki babacılık oynadı diye onun gerçek yüzünün o olduğunu nereden bileceksin?"

"Ben ona inanıyorum hem neden sana 'kötülük'yapsın ki elbet bir sebebi vardır." "Her şeyin bir sırası var meraklı , sende sırasıyla öğreneceksin her şeyi."

"Ya bırak beni senin yalanlarını duymak istiyorum, lütfen bırak bırak beni."

"Korkma, bunlar daha başlangıç. Her şey senin için bundan sonra başlıyor asıl."

Titreyen dudaklarıma engel olamıyordum, nasıl bir insandı bu? Bir an önce buradan çıkmam gerekiyordu. Elimi kımıldatmaya çalıştım, terlemişti. Bu iplerin arasından elimi çıkarmaya yarayabilirdi. Bir yandan ona bakıp çaktırmamaya çalışarak elimle oynuyordum. Az arka sokaklar izlemedim ben!
"Seninle ilgilenmiyorum illaki beni bulacaklar o zaman göreceksin gününü sen." "Evet hayatım göreceğim seninle evlenince her şey daha güzel olacak. Bak bu arada bana kocacım diyebilirsin sapıktan iyidir. öyle değil mi?"
"Nee? Ne diyorsun sen? Evlenmek mi? Okuyorum ben ya ne evlenmesi? Senin gibi biriyle hatta senle güzel kafa kardeş güle güle kullan."

"Seni var ya, yapacağımı biliyorum ben sana da her neyse. Ailenin ve sevdiklerinin ölmesini istemiyorsan bunu yapmak zorundasın yoksa o çok sevgili annen baban, anneannen deden, İpek Efe ve daha bir çoğunun ölümünü izlemek istiyorsan eğer elbette benimle evlenmezsin, ama bunu yapacağını pek düşünmüyorum. Haksız mıyım? Ah elbette yapacaksın, ama hemen değil.Hemen olmayacağını bende biliyorum küçük hanım. Yavaş yavaş, önce beni ailenle tanıtacaksın, sonra lise bittikten sonra hemen evleneceğiz. Benim intikamım sen olacaksın.Sen benim olacaksın böylelikle her şey mükemmel olacak. Tabi benim için senin içinse hayat bir zindan olacak diyebilirim ama dışarıda mükemmel uyumlu bir çift olacağız. Çok sevimli değil mi?" sonunda yüzüme eğilerek gülümsedi bende gülümsemesine karşılık verdim. Ve suratının ortasına okkalı bir tükürük bıraktım. Çok sinirlenmiştim. Her şey üst üste geliyordu. Ya doğruyu söylüyorsa ya gerçekten ailem kötü birileriyse. Ne diyorum ben onunla asla ama asla evlenemem. Bu asla olamaz. Ama ailemi sevdiklerimi öldürmekle tehdit etti. Ya yaparsa, Beni kaçıra bilen bunu da yapar. Öyle değil mi? Hayır hayır olamaz böyle bir şey. İlk öpücüğümü bile bu adama verdim ben. Nasıl bir anda kocam olabilir. Hemde 1 sene sonra. Ben tam bir salağım.

"Rüyanda görsen inanma seninle evlenmek mi asla. Duydun mu beni asla. Böyle bir şeyi nasıl düşünebilirsin."
"Aslına bakarsan olacak. Merak etme."

"Elinden geleni ardına koyma."

"Elbette koymam mesela şimdi ellerini çözmeye çalışıyorsun ama benim karım olacağın için bunu görmezden geliyorum hayatım. Şimdi seni evine geri götüreceğim ama tekrar bayıltmak durumundayım kusura bakma." elindeki bezi burnuma tuttu ve her şey karardı..


MERHABA ARKADAŞLAR YAZINIZ MÜKEMMEL GEÇER UMARIM.. SİZLERİ SEVİYORUM İYİ OKUMALAR..

XXX

MAFYA VE MERAKLI | DEVAM ETMEYECEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin