♦4. BÖLÜM♦

9.1K 343 18
                                    

Kapıya doğru ilerlerken. Kapının yanındaki camlardan bana bakan o bal renginde olan gözleri gördüm. Bu o yok canım yok olamaz dimi yok artık içimden bunu geçirerek gözlerimi kırpıştırdım. Bu benim eski aşkım(!) Emre'ydi. Yahu bu geçen sene okuldan gitmemiş miydi? Ne arıyordu burada benim kapımın önünde?

Evet bunları 10 saniyede kafamdan geçirdim. Kapıyı açmak aklıma geldiğinde kapıya yöneldim. Açıp ona baktığımda yüzünde ciddi bir ifade vardı. "Ne arıyorsun burada" dedim. "Tekrar okula döndüm,ve sen yarın okuldan sonra benimle geliyorsun" dedi. "Hadi ya, ciddi misin?" dedim. "Melodi, ne diyorsam yap" he ben senle bok gelirim bok. "Fazla dırdır etme geliyorsun dedim geliyorsun okuldan sonra birlikteyiz unutma bir kaç işimiz var seninle." dedi ve gitti.

Okulumuzun BAD BOY'U iğrenç değil mi sizce de her dediğini yaptırmaya çalışan kendini önemli sanan itici itin teki. Asıl salaklık ne biliyor musunuz ?

 Bundan 2 sene önce hoşlanıyordum. 10. Sınıfta kalmış. Birlikte aynı sınıftaydık bunla o zamanlar bundan hoşlanıyordum. Güya aşıktım.

Eskiden ne kadar maldım.
"Hala öylesin" diyen iç sesime bir küfür edip odama döndüm. Kıçımı devirip yattım oh mis...

Sabah kalktıktan sonra üzerimi değiştirip okula gitmek için dışarı çıktım. Yürürken yine o araba dikkatimi çekti. Acaba kimin lan şu araba çok merak ediyorum. Ama önemli işlerim var. 

Okula geldiğimde hemen hemen herkes bahçede oturan BAD BOYUMUZ Emre'nin yanındaydı.

Hepsi mal.

O tarafa bakınca birden göz göze geldik. Bana bakıp işaret yaptı. Bende ne bakıyorsun cins cins bakışlarımı attım ona. Ne kadar mal olduğumun kanıtıdır. Neyse deyip sınıfa gittim.

İpek geldiğinde olanları ona anlattığımda "Oha kızım çocuk senin ayağına gelmiş gel benle diye sen kabul etmiyorsun mal mısın? Kanka ? dedi. Hayır biliyor eskiden onu sevdiğimi niye soruyorsun dimi yani. Tamam neyse sakinim.

Okul dersler vs vs. Bitti şimdi ise ne var. Mal bir BAD BOYLA buluşmak tabii. Gidecek misin?diyenleri duyar gibiyim. Tabii ki ne kadar gitmek istemesemde gidecektim gitmezsem eğer sonra gelsin benim ağzıma sı*sın. Hiç kusura bakmayın valla. 

Okul çıkışında bizim BAD BOYUN etrafını bizim okulda ki tabiri caizse sürtükler sarmıştı. Bana doğru geldi. Ben kafamı öne doğru eğmiştim o gelince kaldırdım. "Hadi gidelim" dedim. "Ne boksu bir yere götüreceksen götür" diye mırıldandım. "Ne dedin sen" diyerek bana döndü. "Hiiç hiç bir şey demedim" diyerek önüme döndüm. "Bende öyle düşündüm" diyerek önüne döndü.

Bir arabanın yanına geldiğimizde "Ehliyetin var mı?" diye ona sordum. "Tabi var ne sandın" diyerek göz kırptı.

MAL.

"Çalmadın dimi" diyerek ona döndüm. "Tabii ki hayır hadi bin fazla konuşma" dedi. Bense ön koltuğa geçip oturdum. "Nereye gideceğiz, söyleyecek misin?" dedim. "Ne haltlar karıştırdın bilmiyorum ama merakının sonu iyi bitmeyecek" dedi. O anda arkadan iki el ağzımı kapattı. Ben çırpınmaya başladım. Ağzımı kapattı. Bana bir şey koklattı ve bam bayıldım.

Kafamı sağa sola oynattığımda yatak gibi bir yerde uyandım. Tamam şimdi ne yapacaktım ben. Bura nere ben kimim? sen kimsin? tamam kestik. Salak beni bir tarafa atıp akıllı ve zeki beni ortaya çıkarmanın vakti geldi.

Ne yapacağımı bilmiyorum şu anda. Bu Emre piçi beni niye kaçırdı? Neden buradayım? Of kafam çok karman çorman.
"Heyy kimse yok mu biri yardım etsin. İmdaaat" bağırışlarım sonuç vererek odaya bir kız girdi. Bana yaklaştı ve "Yardım etmemi ister misin?" diye sordu. Yüzü çok masumdu. Çok tatlı şeker bir kız. "Evet. Lütfen,yardım et bana Emre nerede biliyor musun? diye sordum. Kafasını olumsuz anlamda sallarken benim arkadan bağlı ellerimi çözdü. Bacaklarımdaki ipleri açarken "Sen burada ne arıyorsun yoksa o piç senide mi kaçırdı" dedim. Kafasını yukarı aşağı evet anlamında salladı. "Gel benimle buradan birlikte kaçarız sen bana yardım ettin bende sana yardım etmek istiyorum" dedim. "Olmaz. Ben gidemem beni bulursa çok kötü olur" dedi. "Olmaz benimle geliyorsun ben varken sana bir şey yapamaz o piç kurusu" diyerek yanına oturdum.

Kız benden küçüktü galiba piç ne diye kaçırdıysa kızı ama ben MELODİ isem bu kız burada kalmayacak işte o kadar.
"Seni neden kaçırdı bu piç?" dedim.
"Uzun hikaye anlatması çok uzun tek bildiğim buradan gitmemem. Başımın çaresine bakabilirim. " dedi sonunda. Eğer burada kalmak istiyorsa onu zorlamayacaktım. "Gel benimle buradan çıkabileceğimiz bir yer varmı ve ismin ne bu arada?" "Evet mutfakta 2.bir çıkış kapısı var oradan kaçabilirsek gidebiliriz ve ismim Sera" dedi.

Doğruca mutfağa gittik. Kapıyı açtık. 2.çıkış için duvardan geçip atlamanız gerekiyordu. Benim için sorun değil ağaçlara çıktığım için biliyorum. Hemen yanda mutfakta bulunan bir masayı ve sandalyeyi duvarın önüne taşıdık. Masanın üstüne sandalyeyi koyup çıktım duvarın üstüne oturdum. Sera gelmeye korkuyordu tam o sırada evin ön kapısı açıldı. Emre piçi geldi. "Hadi çabuk ol Sera tut elimi hadii" dedim. "Yapamam korkuyorum sen git beni merak etme hadi çabuk ol sakın beni merak etme polise falanda gitme benim için lütfen" dedi içeri girerken mutfağın kapısın kapattı.

Aşağa atlayıp koşmaya başladım. En sonunda yorularak durdum. O an kafama bir şey dank etti. Ben bundan kaçtım ama bu bizim okulda. Hemen çantamdan telefonu çıkarıp Efeyi aradım. Efe benim çocukluk arkadaşım hep bana yardımcı olmuştur. İkinci çalışta açtı. "Efe gel beni al koşmaktan ölüyorum" "Nerdesin kızım sen" diye bana sordu. Sahi ben nerdeyim şöyle bir etrafıma baktım. Karşıda bir bakkal vardı. Ordan adresi alıp bekledim. Yarım saat sonra motorla Efe beni almaya geldi. Geldiği an yanıma koşup bana sarıldı. "İyi misin?" dedi. "İyiyim"diyerek ona sarıldım.

Eve geldiğimde saat 7 olmuştu. Anneanem'e yardım edip yemek yedim yolda Efeye herşeyi anlattım. Bana "Ne haltlar karıştırdın bilmiyorum ama merakının sonu iyi bitmeyecek" derken ne kast ediyordu. Anlamadım benim MERAKLI bir kız olduğumu herkes bilir. Kafayı yemiş bence diyen iç sesime hak verdim.

Emre tam bir piç kurusu o kıza çok üzülüyorum. Belki Emre o kıza aşık olurda düzelir. Emre pis işler yapıyor her türlü bokluk itlik vardı,uyuşturucu satmaktan ve adam yaralama gibi suçlardan sabıkası vardı. Ama benden ne istiyor onu bilmiyorum şu an tek yapıcağım şey totoşumu devirip yatmak olacak.

♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪

Okula gitmek için kalktım. Banyoya gidip kendime baktığımda yaşayan zombi olduğuma karar vererek bir duş aldım. Yemek yemeğe mutfağa gittim fakat annanem bir şey hazırlamamıştı. Bende pastaneden poğaça vs almaya karar verdim.

Dışarı çıktım. Yine ordaki ferrari allam boru değil bu ferrari yani neyse diye ilerlemeye devam ettim. Arkamdan ayak sesleri geliyordu. Önemsemedim ne de olsa sabah ve insanlar işe gidiyor. Arkamdaki ayak sesleri biraz daha yaklaştı. Birden gözlerim kapandı ve duvara sıkıştırıldım. Gözlerimi açmamla Efeyi görmem bir oldu içim bir rahatladı.

Onunla yürürken bu hafta olanları düşündüm. Önce bir adam vurulurken gördüm. Sonra annem ve babam geldi. Kaçırıldım. Ne çok şey oldu.

Efe benim çocukluk aşkım, arkadaşım,dostum o benim her şeyim. O çok iyi bir insan her zaman yanımda oldu benim onu çok seviyorum.

ARKADAŞLAR YENİ BÖLÜM GEÇ GELDİ BİLİYORUM LÜTFEN VURMAYIN TAMAM ÖZÜR DİLERİM HEPİNİZDEN OKUNMA SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR ÇOK MUTLU OLUYORUM AMA VOTE ARTMIYOR VOTE VEREN YORUM YAPAN HERKESE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

HİKAYEYE GELİRSEK BU BÖLÜMÜ HİÇ AMA HİÇ BEĞENMEDİM YAZAMADIM GALİBA UMARIM BEĞENİRSİNİZ.

SİZİ SEVİYORUM ♥♥

MAFYA VE MERAKLI | DEVAM ETMEYECEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin