4

18 0 0
                                    

Ráno ma zobudí budík. Mnoho ľudí nemá rado budíky ale ja ich milujem. Vytrhnú ma zo sveta bolesti a nočných môr. Ako náhle nadobudnem plné vedomie tak sa začnú ozývať hlasy. Okamžite si távam lieky proti psychóze a taktiež antipsychotiká. Prezlečiem sa:

Nalíčim sa:

Zoberiem si čiernu tašku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zoberiem si čiernu tašku. Do nej hodím skicár, kraťasy a športovú podprsenku. Na ozrejmenie, údajne som prihlásená na súkromnú športovo umeleckú školu. Paul očividne zisťoval v čom som v decáku vynikala. Aby som to uviedla na pravú mieru. V domove som bola tiché osamelé dievčatko, ktoré nerobilo problémi ale pre jej vzhľad sa jej vyhýbali. Avšak v škole som bola tá bad girl. Niečo ako ,,kráľovná,, školy.  Vlastne bola som veľmi problémová ale vychovávateľkám to neoznamovali lebo im ma bolo ľúto. K mojím koníčkom okrem maľovania bol aj šport. Tanec, beh, gymnastika a box/kick box. V behu som reprezentovala školu.
Čo sa tanca týka. V detstve, v mojom rúžovom obdobý, som sa venovala baletu, samozrejme sem tam si ho ešte zatancujem ale málo kedy. Ďalej sa venujem twerku(🤦🏻), írskemu tancu(pochádzam z írska a mama je rodená Írka) a moderný tanec. Ako som vravela, bola som ambiciózna.
Avšak to je jedno. Do vrecka na plášti som si dala mobil a sluchatka. Pripravená som vyšla z izby, cestou som si zobrala zvyšné peniaze od Paula. V kuchyni už sedeli chalani. Niečo rozoberali ale keď som vošla tak ztíchli.
(H)- Zlatíčko do školy ideš so mnou a vyzdvihne ťa Zayn
(Ja)- Nevolaj ma zlatíčko, Harold!😠😡
(H)-Ale ale mačiatko vystrkuje pazúriky. To, aby som ťa naučil poslušnosti
(J)- Varujem ťa Harold ešte jedno slovo..
(H)- A čo poškriabeš ma?
Tašku hodím na zem a rozbehnem sa za ním. Samozrejme na opätkoch to ide ťažšie ale doženiem ho a vyskočím mu na chrbát. Samozrejme to neustojí a tak padáme na zem. Ja mám mäkký dopad čo sa o Harrym povedať nedá. Sedím mu na chrbte s víťazným úškrnom. On sa podo mnou otočí a začna ma štekliť. Držím si kamennú tvár ale po chvýli to už neznesiem a rozosmejem sa. On to využije a pretočí nás, takže teraz ja ležím pod ním. Snažím sa ho odstrčiť ale nejde to. Z posledných síl zakričím
-Doooosť, prestaň, fajn vyhral si. Volaj ma ako len chceš ale už prestaaaaň-
Zaradoval sa nad mojou prehrou a opatrne zo mňa zliezol a podal mi ruku, ktorú som vďačne prijala. Vyzdvihol ma a spolu sme išli do kuchyne kde sa na nás vyškierali tý debili. Ukázala som im prostredníček a nachystala si jedlo.
(Ja)- Hej Zayn, cestou domou sa stavýme v obchode. Chýba mi už len jedna vec😉
(Zayn s plnými ústami)- Jasné
Keď som dojedla, postavila som sa a ťahala Harryho do auta
(H)- Heeeej ja som nedojedol
(J)- No a? Ja sa ponáhľam do školy
(H)- Okej, okej
A už len v tichosti ideme k autu. Nasadneme do športového auta a užívala si cestu...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 29, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Life with 1D/ I hate 1DWhere stories live. Discover now