Part 15

188 9 0
                                    

🔵Shane szemszöge🔵

Reggel fej fájásra keltem. Este kicsit ki csaptam magam. A randi nagyon jó volt. De.. Jessi-ben Avery-t kerestem. Ne kérdezzétek miért, nem tudom. Után a srácokkal kicsit buliztunk. James hívott.

- Hallo?

- Most keltél? - Nevetett a telefonba.

- Jaa.. Nagyon ki csaptam magam? - Kérdeztem fájó fejjel.

- Az válasz ha azt mondom, hogy írtál Avery-nek egy "vallomást"? - A szemem azonnal ki pattant.

- Mi van? Szivatsz ugye? - Ültem fel idegesen.

- Nem haver. Komolyan mondom. De nyugi. - Nevetett. - Annyi eszed volt hogy az enyémről küldted névtelenül. - Fel sohajtottam.

-Idióta vagyok.

- Mondj valami újat. - Nevetett James hangosan.

- Kösz tesó. - Nevettem én is. Miután meg beszéltük mennyire idióta vagyok, le mentem reggelizni. Teljesen egyedül voltam. Meg ettem a reggelim a gofree volt. Nathan irt nekem, hogy randira hívta Bellát, de a lány nem akar egyedül menni dupla randit akar. El vállalom e. Én meg gondolkodás nélkül igent mondtam. Jessi-vel megyek. Avery-t nem akarták ki hagyni a csajok, ezért ő is jön csak nem tudom kivel. Igaz nem sok kedvem volt el menni, de a haverokért mindent. Estig nem csináltam semmit. Csak a telomat nyomkodtam.

Este

Úgy lett megbeszélve ez az egész dolog, hogy a fiúkkal előre megyünk. James el vállalta hogy nem fog inni,igy ő lesz a sofőr haza felé. Az uton énekeltünk a fiúkkal. Tudom elég csajos, de szeretünk énekelni. Oda érve be mentünk az étterembe, itt kezdődik az este és egy klubban lesz a vége.

- Szerinted dögösek lesznek? - Dörzsöte össze a kezét Nathan. Meg vontam a vállam.

- Aves mindig az. - Csúszott ki a számon. James-re néztem aki csak nevetett. Ekkor nyílt az ajtó és Bella lépett be rajta.

Ez volt rajta

Ez volt rajta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Elég csinos. Őt követte Jessie.

Ő ebben volt

Ő ebben volt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Unexpected LoveWhere stories live. Discover now