Part14

199 8 0
                                    

🔴Avery szemszöge🔴

Délután Jessie át jött, hogy segítsek neki készülődni. Ki választottam neki egy ruhát.

Ezt választottam

Utána meg csináltam a sminkjét

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Utána meg csináltam a sminkjét. A haját egy szép kontyba fogtam. Gyönyörű lett. Rajtam az otthoni rövidnadrágom volt, meg egy haspóló, hajam egy laza kontyba volt. Csebgettek. Jess meg kért hogy nyissak ajtót, amíg ő el pakolja a cuccait. Ki nyitottam az ajtót. Shane állt ott, látványosan végig mért.

- Khm.. A szemem még mindig itt van! - Mondtam minden köszönés nélkül.

- Ne haragudj. - Nézett a szemembe nevetve. Be mentem ő pedig utánam. Sóhajtottam egyet.

- Megint a fenekemet nézed ugye? - Nem fordultam meg. Tudtam hogy azt nézi. Annyira már ismerem, hogy amint hátát fordítok, azt nézi.

- Én? Áhh.. - Meg fordultam és legyintett. A hátam mögé nézett. - Ott le esett valami, le hajolsz érte? - Vigyorodott el. - Persze nekem háttal. - Meg forgattam a szemem.

- Hát hogyne Benet. - Meg fordultam és a konyhába lépkedtem. Csináltam magamnak teát. De persze Shane is ide követett. Mint egy GPS követ engem. - Szégyentelen vagy. - Mondtam ki hangosan.

- Mert? - Nevetett fel.

- Most viszed a barátnőmet randizni, és velem flörtölsz. - Ittam bele az isteni italba.

- A flörtölés nem bűn. - Vont vállat. Ekkor jelent meg Jess. Shane végig mérte. - Nagyon csinos vagy. - Biccentett elismerően. Jess el pirult. Shane felém fordult. - Majd találkozunk Jéghercegnő! - Kacsintott rám.

- Mondtam hogy ne hívj így! - Vontam össze a szemöldököm mérgesen.

- Tudod hogy szeretlek.. - Szikrát nem kaptam. Jess is furán nézett rá. - Idegesíteni. - Folytatta. És el nevette magát az arcunkat látva.

- A világ legirritálobb embere vagy Shane Benet. - Forgattam meg a szemem. - Na menjetek! - Löktem őket ki felé. Shane-re néztem. - Úgy vigyázz rá mint a szemed fényére. - Mutattam fel a mutatóujjam fenyegetően.

- Nyugi. Vigyázok rá. - Kacsintott és el indultak a kocsija felé. Utánuk kiabáltam.

- Gumit használni! - Jess csak fel mutatta a középsőujját. Shane pedig nevetett. Miután el mentek, be mentem a meleg házba. Fel mentem a szobámba. Este tízig csak telefonoztam meg a kajáltam. Aztán el nyomott az álom.

Unexpected LoveWhere stories live. Discover now