Part 8

224 7 0
                                    


🔴Avery szemszöge🔴

Reggel szombati napra ébredtünk. Nyujtoztam egyet és selfieztem. Az egyik annyira tetszett hogy ki raktam.

 Az egyik annyira tetszett hogy ki raktam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❤️  💬

4500 ember kedveli

Avery_Morgen Jó reggelt Insta lakók😄❤️

Miután kész voltam le ballagtam a lépcsőn. Bella, Lis és Chris még aludtak. Készítettem magamnak kávét és az este kapott üzenetem néztem.

Shane Benet: Szombat este várlak a bulimban. Remélem el jössz, mert atom jó lesz😎😆

Szem forgatva léptem ki, és nézegettem a facebookot. Tiffany fel töltött egy új képet. A képen valamit evett és mellette Shane volt. Szem forgatva léptem ki onnan is. Chris jött le a lépcsőn.

- Szia. - Köszönt komásan.

- Beléd is. - Mondtam unottan.

- Milyen volt a nem randi? - Kapcsolta be a kávé főzőt.

- Szar. - Ráztam a fejem.

- Na miért?

- Most komolyan a bátyámmal kell megosztanom? - Nevettem fel.

- Ahha. Tudni akarom, miért kell kiherélnem ezt a srácot. - El meséltem neki mi volt. Közbe meg tiszta vörös voltam, mert ezt a bátyámnak meséltem el. - Ahha. Értem. De Avery. - Mondta nevetve. - Ha egy fiú azt mondja, hogy nem akar le feküdni veled, ne hidd el. - Rázta a fejét. - Azt csak azért mondja, hogy a csaj hajtson utána. Érted?

- Össze zavarodtam. - Ráztam a fejem.

- Na szóval. Ha egy fiú azt mondja neked, hogy nem akar veled le feküdni, ne hidd el. Ezt csak azért mondja, hogy a csaj fusson utána. És miután meg voltak a dolgok, el hitesse a csajjal hogy ezt ő akarta. Érted? - Lassan bologattam. Meg értettem. Szóval Shane azt akarja, hogy én fussak utána. Na azt várhatja.

- Pff.. Arra várhat. Amúgy se az esetem.

- Ezt meséld be magadnak. - Kortoylta a kávéját. - De ne nekem. Én tudom milyen ha neked, hugi tetszik egy fiú. És ahogy látom ez a Shane igenis az eseted. - Teljesen vörös arccal tiltakoztam. - Az arc színes is el árul. - Kuncogott. - Na de témaváltás. Szombat lévén mi a terved? - Épp válaszolni akartam, hogy ágyban döglés és kajálás, mikor is drága lb-m ballagott le, vidáman.

- Buliba megyünk!!! - Sikitotta.

- Milyen buliba? - Vonta fel Chris a szemöldökét.

Unexpected LoveWhere stories live. Discover now