Part 2

296 7 0
                                    

Nyár vége

Itt az idő. Ki repülök otthonról. Holnap kezdődik az első napunk az egyetemen. Bella is nagyon izgatott velem együtt. A cuccaim pakolom a böröndömbe. Magángéppel megyünk New Yorkba. Anya nagyon félt engem. De el magyaráztam neki hogy nem kell. Mikor kész lettem bucsuzkodtunk.

- Szia anya. - Öleltem meg.

- Az én kicsi lányom. Ki repül itthonról. - Mondta könnyes szemmel. Aztán Chris felé fordult. - Te is ki repül hétnél már itthonról.

- Most konkrétan el zavartál? - Háborodott fel.

- Dehyogyis. - Mondta nevetve anya. Meg ölelt és utamra engedett. Csináltam egy képet a kocsinál, amit fel is raktam instára.

     ❤️  💬

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     ❤️  💬

    3000 ember kedveli

    Avery_Morgen Indulásra fel😄🚗✈️Hello új élet.

Be szálltam és el indultam Belláért. Oda érve a táskáját cipelte ki. Be dobta a csomagtartóba és indultunk a reptérre. El indult a kedvenc zenénk. A legjobb résznél egymásra néztünk.

- LATER BITCHES! - Kiabáltuk egyszerre. Nevetve folytattuk az utat. Bella a legjobb barátnő a világon. A repülőtéren fel szálltunk a gépre. Sokat nevettünk. Oda érve ki szálltunk. Meg kerestük a lakásunkat. Gyönyörű. A nő ott volt.

- Jó napot. - Mondta mosolyogva.

- Jó napot. Avery Morgen. - Nyújtottam a kezem. Meg rázta a kezem.

- Bella Field. - Vele is kezet fogott. Körbe vezetett a lakásban. Csodás volt az egész. Mikor végzett kettő kulcsot nyújtott át nekünk. Mosolyogva fogadtuk el.

- El megyünk kaját venni? - Kérdeztem éhesen.

- Ahha. - Bólogatott. Még jó hogy béreltünk egy kocsit. Szoval van mivel mennünk. Oda értünk a bolthoz és tele vettük magunkat kajával. Vissza mentünk a lakásba. Be zabáltunk. Aztán az az ötletünk támadt hogy sétálunk egy kicsit. Város nézés. El is indultunk. Épp hogy el indultunk egy tapló belém jött.

- Vaksi. - Morogtam.

- Mit mondtál? - Torpant meg. Bella nyelt egy nagyot. Tudja mi következik.

- Jól hallottad vaksi. - Vigyorogtam. De amikor még fordult, a lábaim remegni kezdtek. Akár egy félisten. Férfias arc csontja van. Tökéletesen beállított haja. Smaragd zöld szemei. Sportos testalkat. Nyeltem egy nagyot, és erőt gyűjtöttem.

Unexpected LoveWhere stories live. Discover now