First kiss

129 11 1
                                    

Crush?
___________________________________________
Yoongi pov
"N-no ako je krásavec. A-asi áno." Po tejto vete som mal zmiešané pocity. Bol som prekvapený že Hopie je tiež gay ale aj smutný že si asi našiel pravú lásku. Iba som sa trochu usmial a povedal som.
"T-to je skvelé. Som rád že si si našiel pravú lásku. Ale teraz už musím ísť do školy. Ahoj Hopie.","Ahoj Yoongi."

Hoseok pov
Hneď po raňajkách som sa vybral za Mikeom. Kráčal som po chodníku a zrazu ma niekto zo zadu objal."Ahoj Hopie." Vedel som že je to Mike. Otočil som sa a usmial."Dnes ťa mám v pláne zobrať na jedno krásne miesto.","Super už sa moc teším." Nadšene som vyhrkol. Chytil ma za ruku a zaviedol na krásny most. Všade boli pripnuté zámky."Tu by som si chcel s tebou pripnúť zámok." Iba som sa usmial a povedal."Áno aj ja." Po chvíľke teda vytiahol z vrecka zámok a pripol ho tam. Napísali sme na neho naše mená a v tom ma chytil za pás."Č-čo to r-robíš?" Po sekunde ma pobozkal. Ja som mu bozk opetovaľ.

...
Yoongi pov

"Yoongi-shii už som doma.","Hopieeee konečne.","Neuveríš! Dnes som mal rande s Mikeom a on ma pobozkaaal!!!!"
Po tejto vete som mal v sebe veľa pocitov. Bol som šťastný a zároveň smutný. Každopádne som mu to hrozne prial. Veď sa do neho zamiloval od prvého pohľadu.
Iba som sa usmial a povedal." To je super moc ti to želám." Objal som ho a cítil som ako sa my do očí hrnú slzy. Iba som ich nechal stiect a hlavu som zaboril do jeho ramena. On ma silno objal naspäť a povedal." Neboj sa, nikdy ťa neopustím. Si ten najúžasnejší priateľ akého si len môžem priať. Ešte viac som sa rozplakal a objal ho ešte viac." H-hopie...k-keby s-som..*snob*...ť-ťa...*snob*...nespozn-nal.
...*snob*..t-tak by s-som...*snob*...bol........
*snob*....niek-de...*snob*...v depresiách..."
Totálne ma to dojalo. Hopie zo mňa spravil úplne iného človeka. Bez neho som úplne na dne. On sa rozplakal.
"Y-yoongi-shii...*snob*...bez teba...*snob*.
...by som bol...*snob*...f-furt...*snob*..........
... f-furt s-sám...*snob*..." Úplne sme sa rozplakali. Sadli sme si na gauč. Ja som mu plakal do hrude a on do môjho ramena. Po asi 5 minutách sme sa na seba pozreli.

No v ten moment sa stalo niečo.....čo som fakt nečakal.........

Oookeeeejjj
Toto bolo trochu dramatické a smutné 🤧💜*sry
Ale tak snáď ste si aj tak užili epizódku
💜🍀💜🍀💜🍀💜🍀💜🍀💜🍀💜🍀💜🍀

OookeeeejjjToto bolo trochu dramatické a smutné 🤧💜*sryAle tak snáď ste si aj tak užili epizódku💜🍀💜🍀💜🍀💜🍀💜🍀💜🍀💜🍀💜🍀

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ps: S TOHOTO OBRÁZKU MA BOLÍ SRDCE🤧💜💜💜💜🔥🔥🔥🔥🔥🔥💜💜💜💜🍀

𝑀𝑦 𝑔ℎ𝑜𝑠𝑡Where stories live. Discover now