Best friend

179 17 0
                                    

Yoongi pov

Ráno som sa zobudil na budík."FAKOV JE VÍKEND SKLAPNI!"Vypol mobil a odhodil ho. Zrazu som počul ako sa niekto smeje. Okamžite som sa otočil ale nikto v mojej izbe nebol.....

Pár mesiacov neskôr
"Hoseok som doma!"zakričal som keď som prišiel zo školy. Hoseok....No asi o ňom neviete. Je to duch, ktorý ma aj predtým prebúdzal, maľoval na chrbát, písal na zrkadlá, kŕmil ma, pomáhal pri testoch a pozeral so mnou telku. Bola to už normálka. Privolal som ho tou Oulija Board ku mne domov. A aj som za to rád.

Hneď ako som povedal videl som ako ku mne niekto bežal a objal ma. Bol to samozrejme Hoseok. A áno...ja jediný ho vidím. Vždy sa smeje, nikdy sa nemračí.

Sadli sme si do obývačky a pozerali film. On mal hlavu položenú na mojich stehnách. Bol to konkrétne tip človeka ktorý sa furt musel túliť. Keď sme dopozerali film, išiel som sa najesť. Hobi bol síce len duch, ale uznávam že vedel super variť. Keby niekto teraz vošiel do kuchyne a uvidel by ako sa sami od seba pohybujú panvice, tak by asi dostal infarkt. Trochu som sa zasmial a Hobi sa na mňa pozrel."Čomu sa smeješ Yoongi-shii?"Áno túto prezývku mi dal on."Ale ničomu."usmial som sa a ďalej pozeral na mobil."Večera sa podáva."
Zasmiali sme sa a začali jesť. Popritom ako sme jedli sme sa rozprávali a smiali. Bol to môj najlepší priateľ. Bez neho som sa nenudil. Keď sme si ľahli do postele, ako vždy mi kreslil nepravidelné tvary na chrbát. Bolo to príjemné. Čo milujem je, keď sa mi hrá z vlasmi a spieva. Spieva potichu a pritom tak jemne. Vždy zaspím. Tento raz som ale nespal a užíval si, ako sa mi hraje z vlasmi."Dnes spinkať nebudeš?"opýtal sa ma a ja som sa na neho pozrel."Hoseok?"„Áno Yoongi-shii?"
"Nikdy ma neopustíš, že?"pozrel som na neho a on sa usmial."Nikdy...budem vždy s tebou."Ako to dopovedaľ, pritiahol som si ho k sebe a objal ho. Bolo super že som sa ho mohol dotýkať, cítiť, vidieť a počuť. On svoje ruky obkrútil okolo mňa a ešte viac ma stlačil. Nakoniec som ležal na jeho hrudi. Mal teplé telo. Počúval som jeho buchot srdca. Bolo to tak príjemné. Vlastne.....Teraz keby niekto vošiel dnu, videl by ako ležím vo vzduchu. Zaspal som na ňom.

Okej takže tu je epizóda 3☺️❤️
Dúfam že sa páčila💜💜
Ďalšia bude vysvetlenie kde budete mať vysvetlenie o vzťahoch 💜😅💜

𝑀𝑦 𝑔ℎ𝑜𝑠𝑡Where stories live. Discover now