Cheater

142 14 1
                                    

Ja som si ale sadol na posteľ, a bol pripravený mu povedať pravdu o Jiminovi...

Yoongi pov
Ja a Hoseok sme boli trochu ďalej od seba.... vzťahovo... Bývali sme dobrý priatelia. N-nie dobrý, skvelý. Ale to bolo preč kvôli tomu ako som sa choval. Keď som v noci upočul ten pohár padnúť, bol som proste naštvaný a nevedel som čo hovorím. Začalo to tým plecom v obývačke, potom som ho prestal nazývať Hopie, potom spanie na gauči, ďalej nadávanie a nakoniec.....zasa nadávanie. Ja som blbec. Ale chápete ma. Ja proste nechcem mať pocit že jedného chalana milujem bozkávam sa s ním a druhého každý deň objímam. Je to divné ale....tak ako to je teraz medzi mnou a Hobim, nemôže fungovať naveky.







Hoseok pov
"Y-Yoongi....viem že ma teraz asi nebudeš chcieť počúvať ale..."
"Počúvam."pozrel som sa na neho a vzdychol."Asi mi nebudeš veriť ale Jimin ťa..... podvádza."Zavrel som oči a úsmev mi zmizol. Zachvílu sa stalo to.....čo som nikdy nečakal že sa stanete. Dostal som fakt silnú facku."NIE LEN ŽE MA HNEVÁŠ ALE EŠTE AJ BUDEŠ OBVIŇOVAŤ JIMINA??!!!!TOTO JE PRIVEĽA!!!!","A-A...

ale Yoongi....ja ti hovorím p-pravdu."A dostal som ďalšiu ale päsťou. Začala mi tiecť krv z pusy, a prúdom. Možno si hovoríte že...duchovi sa nemôže nič stať, ale ja som polo duch."Z plačom som utiekol do obývačky a ľahol si na gauč. Prikryl som sa a plakal. Ja som mu len hovoril pravdu. Nič viac. Ráno som sa zobudil na krik z kuchyne."POĎ MI SPRAVIŤ RAŇAJKY!"Postavil som sa teda a išiel do kuchyne. Oči som mal krvavé a červené."Preboha!Hoseok!Ako dlho si nespal??!! Pozrel som sa neho a povedal.
"Po včerajšom večery, som nemohol zaspať." Položil som jedlo na stôl."No moja vina to nieje! Nemáš klamať a obviňovať Jimina!","JA HOVORÍM LEN PRAVDU!" Naštvane som sa na neho pozrel."NIE A TY TO DOBRE VIEŠ! A AJ TAK, VIEŠ ČO?!!! NENÁVIDÍM ŤA!!!VYPADNI Z MÔJHO ŽIVOTA!!!NIKDY SOM ŤA ANI NEPOTREBOVAL!!!!UŽ NIKDY ŤA NECHCEM VIDIEŤ!!!
Po týchto slovách som sa úplne zhrútil. Začali mi padať slzy, preto lebo som si spomenul na to ako sme spolu pozerali filmy, túlili sme sa, jedli sme spolu, smiali sme sa spolu, prechádzali sa spolu ale aj chodili do školy........spolu. A to všetko je preč.....Už nikdy viac. Rozplakal som sa ešte viac."Ako si praješ pán Min." Ako som to dopovedaľ zmizol som. Zostalo ticho. Samozrejme že som ho neopustil. Bol som len neviditeľný.

...

Yoongi pov
To čo som mu povedal bolo moc. Prehnal som to. Kurva! A TERAZ MA OPUSTIL!!??
Trochu som sa smutne zahľadel do zeme a potom odišiel za Jiminom. Videl som ako sa s niekým.....BOZKÁVA???!!!!!Okamžite som k nemu prišiel."TO AKO SI AKOŽE PREDSTAVUJEŠ??!!" Dal som mu facku a utekal domov. Hodil som tašku s vecami na gauč a plakal som na posteli. Spomenul som si na Hoseoka. SHIT!! JA SOM MU VYNADAL!!! A ZBIL SOM HO!!! HNEĎ SOM SA ROZBEHOL DO OBÝVAČKY! Nikto sa ale neozýval. Chvíľu bolo ticho no potom som počul plač z kúpelne. Okamžite som sa rozbehol ku kúpeľni. Otvoril som dvere a našiel som Hoseoka ako plače na zemi. Okamžite som sa rozbehol za ním a objal som ho."Prepáč......prepáč že som ti neveril. Bol som zbabelec. Prosím neplač." Plakal som mu na ramene.
"Yoongi-shii...ja som ti už odpustil..len ma tie slová ranili." Objal som ho ešte viac a plakal som."Prepáč som debil."

Hoseok pov
Ako Yoongi odišiel, rozbehol som sa do kúpeľne. Sadol som si na zem a rozplakal som sa. Plakal som pokým som necítil objatie. Vedel som že je to Yoongi. Plakal mi na ramene. Bolo mi ho ľúto. Bolelo ma keď som takto videl. "Hoseok prosím, prepáč mi to." Ja som sa len usmial a povedal."Pre teba Hopie."
Objal ma ešte raz.

Yoongi pov
Cítil som sa veľmi dobre že mi Hopie odpustil. Zobral som ho za ruku do obývačky. Začali sme pozerať film. Keď film začal, Hopie sedel na druhej strane gauča. Vedel som prečo. Veď som mu to povedal keď som bol taký arogantný. Usmial som sa a povedal: P-poď sem Hopie. Trochu som zaváhal ale po chvíli som cítil niečo teplé na hrudi. Usmial som sa a hlavu si oprel o tú jeho. Priznávam....že mi chýbalo naše túlenie a objatia. Ruky som si obkrútil okolo neho a zaspal som.




******-******
Okej takže dúfam že sa vám táto epizoda páčila.
Pracovala som na nej dlho tak snáď to oceníte💜🍀

I love youuuu>=<💜💜🍀🍀💙

𝑀𝑦 𝑔ℎ𝑜𝑠𝑡Where stories live. Discover now