Macu 🌍

3.5K 63 9
                                    

06. 12.

Baromi ideges voltam, mikor egy újabb hülyeséget mondtak az ellenőrök a repülőtéren. Először nem akartak jegyet adni Japán-Lengyel járatra ezért Japán-Fehéroroszország járatra ültem. Fehéroroszból Lengyelbe lekéstem a járatom úgyhogy várnom kellett 6 órát a következőre.

,,MATSUDA OKITSUGU új bejegyzést tett közzé.

Gyerekek, lekéstem a járatom. Várhatok 6 órát a következőre. 😭😠,,

Amikor meg végre elértem Lengyelbe az ottani rendőrség kiszemelt magának. Nem értem pontosan mért, de letartóztattak. Ha jól értettem, azt hiszik valami maffia tag vagyok. Ezen annyira kiégtem, hogy szerintem hülyének néztek. Ezzel sem segítettem a helyzetemen.

,,MATSUDA OKITSUGU új bejegyzést tett közzé.

Na jó ezt hallanotok kell. Most azt hiszik, hogy maffia tag vagyok. Konkrétan sittre akarnak vágni. 🤣👌,,

Amíg rájönnek, hogy nem vagyok maffia tag, felhívtam a barátnőm Aika-t azaz szerelmes dal-t, igen ez a fordítása a nevének.

És akkor most jöhet az éljenzés, hogy én, Macu sikeresen össze szedtem egy lányt. KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM, NEM KELLETT VOLNA! OKÉ, OKÉ, ENNYIRE NE DÍCSŐITSETEK!

Na komolyra véve a szót, egy éve vagyunk együtt és mikor Ricsi hívott, hogy legyen tala, akkor elterveztem, hogy hazaköltözök. Aika is jön velem, de csak később. Ő akkor utazik ki ha én vissza értem Pestre. Mert pesten találtam lakást. Nem lesz közel Dave barátom, de így is klafa lesz. A lényeg, hogy most is nagyon unatkozok, szóval valahogy ki kell szabadítsam magam.

-Jó nagyot! Mikor mehetek?

-Przykazań? (Parancsol?)

-MI-KOR ME-HE-TEK? -kérdeztem, mert nagyon nincs kedvem egy lengyelül makogó emberhez.

-Mówić jakimś sensownym językiem. (Beszéljen valami értelmes nyelven.)

-Mit makog?

-Ktoś wezwał tłumacza. (Valaki hívjon egy tolmácsot.) -kiáltotta ki az őröm.

Nem igen akartak ide se tolmácsot hozni, se mást. Már kezdtem fáradt lenni, mikor bejött egy ember és angolul kezdett hozzám beszélni.

-Go. -mondta, na ezt értettem.

-Is that really what I can go for? (Ennyi, tényleg mehetek?) -kérdeztem nehogy valamit félreértsek aztán itt tartsanak.

-Yes. Goodbye.

-Sorry, but I don't say goodbye! (Elnézést, de inkább nem viszlát.)

És most meg várhatom a következő gépet. Addig is, hogy elüssem az időt posztolok.

,,MATSUDA OKITSUGU új bejegyzést tett közzé.

Végre szabad vagyok. Rájöttek, hogy nem vagyok maffia. Azt hittem sose megyek el. De pár óra és M.o.-n vagyok. Aztán beadjuk a Balatonnál.
@rentai.ren @cortez_aká @ricsipósaa @bencze.virii @kinga.szatmári @dave_official @mádayzsolt @andris.vok @robi.vok @jacques_cukrász @gáborvagyok ,,

SZJG-Új Élet | ✔Where stories live. Discover now