Kinga 🙄

4.2K 106 9
                                    

05. 24.

Nehéz mindenki előtt az erős nőt mutatni, mikor teljesen szét vagyok esve! Dave..., szeretem Dave-et csak nem tudom elhinni, hogy megcsalt! Ez az egész... ha Renivel történik már rég lecsesztem volna, miért nem hagyja ott Cortezt és keres valaki mást. Cortezt meg tökön rúgom, amiért ezt tette.

De ez most velem történt és képtelen vagyok dönteni. A lányoknak nem akartam elmondani, mert nem szeretném ha gyengének látnának. Bár Reni gimiben látott annak... lehet beszélek vele. Hülyeség! Csak a szokásos szöveggel jönne. Ő se tudná mit csináljak.

Múlt héten tudtam meg, pontosabban elmondta, hogy mi történt. Ezért az egyért még becsülöm. Elmondta, pedig tudta, hogy kiborúlok és leszedem a fejét!

Amikor ma Zsolti átjött és közölte hogy holnap ,,csajozni mennek,, teljesen ki voltam. Tényleg bedőltem neki. Nem is értem mi volt velem.

-Kinga, ma felhívott Ricsi, hogy elmenjünk valahova találkozni, mint régen... tudom nem vagyunk olyan jó viszonyban, de elmehetnénk!

-NEM! -igazából jó lenne, de nem akarom megjátszani, hogy minden oké, mikor semmi sincs rendben.

-Kérlek. Mindent rendbe hozok, mindent megteszek, hogy megbocsáss! Kinga szeretlek és nem engedem, hogy más karjaiban legyél. Valahogy... hmm... -elhallgatott, talán valami eszébe jutott. Hátra fordultam és megláttam ahogy a telefonját nyomkodja. Itt elborúlt az agyam. A héten szerintem 38-jára.

-Tényleg azt a r*hadt telefont nyomkodod??

-Nem várj, figyelj, van egy ötletem és azért vettem elő!

Már nem érdekelt mit mond, ezért feláltam és kitessékeltem a szobából. Mivel ő a kanapén alszik. Elmentem fürödni és lefeküdtem egyedül aludni.

Persze nem jött álom a szememre. Egész este gondolkodtam. Nem voltam neki elég jó? Valamit rosszul csináltam? Vagy csak megunt? Ilyen és ehhez hasonló kérdések jártak a fejemben. Olyan szánalmas lettem mint Renáta!! Te jó ég! Rám ragadt volna? Beszélnem kell valakivel!

-Renáta, át megyek! Most!

És leraktam a telefont. Elindultam hozzájuk és Reni álmos fejével találtam szembe magam.

-Szia Kinga! Mégis mi a francért keltettél fel hajnali 3-om kor?

-Ha hagynád elmondanám, de előbb menjünk be! -nem is tudtam mit csinálok, valakinek múszáj volt elmondanom. Renáta meg jó hallgatóság.

Leültünk a kanapéra és megszólaltam.

-Ne vágj közbe a mondandómba! Figyelj... van valami ami miatt nem tudok aludni, senki nem tudja és nekem nehéz erről beszélni. -
Elmondtam mindent. Szóról szóra ismételtem Dave-et. Ahogy kiböktem, hogy ,,Dávid megcsalt,, minden álom kiment a szeméből és csak nézett. Első reakciója az volt, hogy a nyakamba borúlt és szídta Dávidot. Igazából csak erre volt szükségem, nem a sablonos dumára, hogy ,,majd jobb lesz,, ,,elmúlik a szívfájdalom,, ,,jobbat érdemelsz,, vagy ,,minden rendben lesz,,. Csak arra volt szükségem, hogy elmondjam egy barátnőmnek és ő erre azt mondja ,,r*hadt féreg, nem is értem mi ütött ebbe a ***%;&$;@***,, szóval most örültem Reninek.

Ezután mindketten bealudtunk a kanapén.

SZJG-Új Élet | ✔Where stories live. Discover now