#31

5.1K 318 14
                                    

_

"Hey, neden ağlıyorsun Jimin?"

Jimin hızlıca gözyaşlarını silmeye çalışırken Taehyung yanına oturmuştu bile.

"Yok bir şey."

Taehyung karşısındaki ağlamaktan bitkin düşmüş çocuğa baktı bir süre. Elini sırtına koyduktan sonra sıvazladı. "Benden çekinmene gerek yok Jimin. Sana yardım etmeye çalışacağım."Jimin karşında ki şefkat ile gülümseyen kişiye baktı. Alt dudağı titrerken daha fazla içinde tutamayıp ağlamaya başladı. Konuşurken lafı hıçkırıkları ile bölünüyordu.

"Hayır, Taehyung. O beni artık sevmiyor. Bana değer falanda vermiyor. Beni özlediğini söylüyor sonra da iş hakkında konuşmaya başlıyor. Yoruldum ben, tamam mı?! Bir de buraya gelecekmiş."

Derin bir nefes aldı.

"Sevmiyor işte beni."

"Yanılıyorsun bebeğim."

Jimin ve Taehyung duyduğu sesle hemen arkalarını döndü. Yoongi ve Jeongguk yan yana durmuş koltukta oturan ikiliye bakıyordu. "Git buradan seninle konuşmayacağım."

Jimin mızmız bir bebek gibi önüne dönerken Yoongi gülümseyip yanın ilerlemişti. Taehyung ise çoktan koltuktan kalkmış ve Jeongguk ile salondan çıkmışlardı.

"Jimin?"

Jimin ona yüz vermeyip yüzüne bakmamakla kararlıydı. Yoongi hemen yanında yerini alırken işaret parmağını Jimin'nin sırtında yavaşça gezdirmeye başlamıştı. Bundan huylanan Jimin, hemen sırtını iki yana sallayarak kendisini rahatsız eden elden kurtulmaya çalıştı. 

"Elleme beni."

Yoongi gülümsedikten sonra kollarını beline doladı. Sırtı dönük olan bedeni kendisine çektikten sonra çenesini omzuna koydu. Jimin ise uzun süre sonra onu ve sıcaklığını tekrar hissetmenin mutluluğunu gizlemeye çalışıyordu.

"Sana beni elleme diyorum sen sarılıyorsun. Geri zekâlı mısın Yoongi?"

Yoongi gülümsemeye devam ederken nefesini Jimin'nin ensesine verdi.

"Özür dilerim bebeğim. İşlerden çok bunalmıştım. Sana ilgi gösteremediğimin farkında bile değildim, üzgünüm."

"Ne olursa olsun benden uzaklaşmaman gerekiyordu Min Yoongi. Birbirmize söz verdik. Biz sevgiliydik, unuttun mu? Her zaman birbirimizin yanına olacaktık."

"Hayır bebeğim, hayır. Asla benim için bu denli önemli ve değerli olan bir sözü unutmam. Özür dilerim. Bir daha asla böyle bir şey yapmayacağım."

"Hıh!"

Yoongi küçük bebeğinin yumuşamaya başladığını hissediyordu. Ona biraz daha yaklaştıktan sonra burnunu boynuna sürttü. "Hem, ben senin çok özledim. Küçük bedenini, beni hayata bağlayan dudaklarını, harika sesini..."

"Of Yoongi ya!"

Jimin ondan kurtulmaya çalıştığında Yoongi buna izin vermemiş ve daha sıkı sarılmıştı. "Eğer bir daha evden kaçarsan, sana ceza vereceğim Park Jimin. Beni anlıyorsun değil mi, güzelim?"

"Hıhım, odama gidelim."

"Yaramaz bebek."


_

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Gem × TaeKook✔Where stories live. Discover now