#28

5.4K 369 18
                                    

_

Jeongguk büyük bir iştahla çorbayı içtikten birkaç şey daha atıştırdı. Tamamen doyduğunu hissediyordu. Jimin ve diğerleri ile biraz sohbet ettikten sonra uyuyacağını söyleyip ayağa kalkmıştı.

Bakışları Taehyung'un üzerinde gezerken onunda kendisi ile gelmesini istiyordu. Sevdiği kişi ile uyumak istiyordu. Taehyung hemen önünde dikilen bedene baktı. Bir süre anlamasa da sonra gülümseyip o da ayağa kalktı. Diğerlerine iyi geceler dileyip birlikte odalarına ilerlediler.

Jeongguk elini ensesine atıp bakışlarını kaçırdı. "Şey... benimle uyumak ister misin?"

Taehyung'un gözleri parladı. Bulunduğu durum onu bulutların üzerine sürüklerken sadece gülümseyip kafa salladı. Aynı duyguları yaşayan Jeongguk'un yüzünde ise aynı gülümsemeden oluşmuştu. Taehyung kendi odasının kapısından uzaklaşıp Jeongguk'un yanına ilerledi.

Birlikte odaya girdiklerinde Taehyung aslında, Jeongguk'un odasının diğerlerinin odasında daha da büyük olduğunu fark etti. Birlikte yatağa ilerlediklerinde iksinin de kalbi normalden daha da hızlı atıyordu. Az sonra aynı yatakta birlikte uyuyacaklardı. Jeongguk üzerini değiştirmeye başladığında Taehyung kendi pijamalarını almayı unuttuğunu yeni yeni fark etti.

"Jeongguk?"

"Efendim?"

"Ben pijamamı olmak için odama gidiyorum."

"Hayır. Yani, şey... gitme benimkilerden giy."

Esmer Jeongguk'un ani tepkisine şaşırsa da sadece kafa salladı. Jeongguk'un ona verdiği kıyafetlere baktı bir süre. Önünde mü üstünü değiştireceğini düşündü bir süre. Banyoya girebilirdi ama Jeongguk utandığını düşünüp -ki zaten öyle- onunla dalga geçerdi. Bu yüzden arkasını dönüp tişörtünü çıkardı. Jeongguk ise yatağa oturmuş onu izliyordu. Ufak bir yutkunma ile Taehyung'un sırtını izlemeye başladı.

Taehyung hemen üstünü değiştirdikten sonra kızaran yanaklarını fark ettirmemek için hızlıca yatağa girdi. Jeongguk ise ışıkları kapattıktan sonra hemen Taehyung karşısına uzandı. Taehyung tavanı seyrederken üzerindeki bir çift gözü hissedebiliyordu. Hem gözlerini baksa, ne kaybedebilirdi ki?

Bunun bilinci ile Jeongguk'a doğru döndü. Aralarında bir kişi daha girecek kadar mesafe varken karanlıkta birbirlerine bakmaya başladılar. "Jimin konusunda ne yapmayı düşünüyorsun?"

Taehyung, amacı kesinlikle bu sessizlikten kurtulup uykusu gelene kadar Jeongguk'la sohbet etmekti. "Dün sabah Yoongi'yi aradım. Gelmek istediğini söyledi fakat kararsız. Jimin'nin onu reddetmesinden korkuyor. Ona Jimin'nin onsuz da mutlu olmadığını söyledim. Biran önce karar vereceğini söyledi. Taehyung," Derken sustu. Derin bir nefes aldı ve kısık ses tonuyla konuşmaya devam etti.

"Birbirlerini çok seviyorlar. Bunu görebiliyorum, ve bu şekilde acı çekmeleri beni üzüyor. Jimin her gece ağlıyor. Yoongi sürekli onu özlediğini dile getiriyor. Onları böyle görmek istemiyorum."

Taehyung onu anlayabiliyordu. Yakın arkadaşları için üzülüyordu. Taehyung fazla tanımıyordu Yoongi ve Jimin'i. Fakat o da aşklarının farkındaydı. Biraz yaklaştı ve yüzüklü eliyle Jeongguk'un elini kavradı. "Üzülme, sevgileri gerçekse elbet kavuşurlar. Onları pek tanımasam da gerçekten güzel sevdiklerini görebiliyorum."

"Haklısın."

Biraz daha birbirlerine baktıktan sonra Jeongguk yorgun sesiyle, "İyi geceler Kim." dedi.

Taehyung sesinin verdiği huzurla gözlerini kapattı.

"İyi geceler."



_

Gem × TaeKook✔Where stories live. Discover now