#21

5.9K 397 58
                                    

_

Jeongguk:

Taehyung?

Taehyung:

Jeongguk?


Jeongguk:

Yüzük mü, kolye mi?


Taehyung:

Ne? Neden bunu bana
soruyorsun?


Jeongguk:

Boşver şimdi nedenini.
Yüzük mü, kolye mi?


Taehyung:

Hmm

Sanırım yüzük.


Jeongguk:

Peki:)

Bir saat sonra odama gel.

Jeongguk|çevrimdışı

Taehyung:

Tamam.


***

"Ben gidiyorum."

Taehyung sabırsızlıkla ayağa kalktı. Elindeki çikolatadan birkaç ısırık aldıktan sonra Jin'e verdi. "Noroyo?" Jin ağzındaki çilekli çikolatalar ile Taehyung'a nereye gittiğini sorarken meraklı bakışlarını attı.

"Jeongguk hazretleri çağırdı."

"He iyi git o zaman."

Gülerek kafasını iki yana salladı ve merdivenlere ilerledi. Açıkçası Jeongguk neden çağırdığını ve neden o soruyu sorduğunu merak ediyordu. Taehyung yüzük takmayı severdi. Uzun ince parmaklarında çok güzel dururdu o yüzükler. Annesi hep böyle söylerdi.

Taehyung'un ailevi problemleri vardı. Bu sorunları çoğu zaman eğitim hayatına da etki ederdi. Babası alkoliğin tekiydi ve annesiyle kendisine sürekli şiddet uygulardı. Bir gün daha fazla dayanamamış ve annesinin acı çığlıklarına daha fazla katlanamamıştı. Babasını öldürmeye çalışmıştı. Fakat babası kendisinden güçlüyken, onu alt etmişti. Elindeki silahla tam kendisini öldürecekken, annesi önüne geçmişti. Taehyung ise babasının şaşkınlığından yararlanarak, onu katletmişti. Annesinin ölümüne deli gibi üzülüp ağlarken, kendisini evden dışarı atmıştı.

Sokakta gezerken yaşlı bir adam onu yanına almıştı. Onu eğitirken çalmanın sırlarına kadar her şeyi anlatmıştı. On yedi yaşına geldiğinde ise Jeongguk ve ekibi ile tanışmıştı. Üç yıl boyunca proje düzenleyicisi olarak görev yapmıştı.

Kapıyı iki kez tıklattıktan sonra kapıyı açıp içeri kafasını uzatmıştı. Jeongguk onu fark edince koltuktan kalkıp odanın ortasına ilerlemişti. Hala kapıda bekleyen kişiye bakıp, "Gelsene." dedi.

Gem × TaeKook✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin