#20

6K 423 77
                                    

_

Üçlü çok mutluydu. Namjoon mutfak masasına oturmuş eliyle masaya vurarak ritim tutarken, Jin yaptığı vanilyalı pudingi karıştırarak şarkı söylüyordu. Taehyung ise, geniş mutfakta deliler gibi dans ediyordu. Çok mutluydu çünkü günlerdir aklında olan mücevheri görmüştü. Hatta çaktırmadan dokunmuştu bile.

Öyle güzeldi ki..

Jin mükemmel ses tonuyla şarkıyı söylerken Taehyung, şarkının ritmine göre dans ediyordu. Jeongguk ise sadece su içmek için merdivenlerden inerken mutfaktan gelen Jin'nin sesini duymuştu. O tarafa doğru ilerlerken kapının pervazından kafasını uzattı.

Gördüğü manzara ile kaşlarını havaya kaldırdı. 

Taehyung dans ediyordu?

Vücudunu kapıya yasladığında şarkı eşliğinde Taehyung'u ve kıvrak vücudunu izlemeye başladı.

Jeongguk sırıtarak yaslandığı pervazdan ayrılıp Namjoon'nun yanına oturdu. Taehyung kendisine bakıp sırıtan Jeongguk'u fark ettiğinde ise hareketleri yavaşlamıştı. Daha sonra ise aklına gelen şeyle sinsice sırıtıp bütün vücudunu Jeongguk'a döndürmüştü. Utanmamaya çalışıyordu. Normalde bu kadar çekingen değilken, kendisini kısık gözleriyle izleyen adam onu fazlasıyla çekingen olmaya itiyordu.

Jin sesiyle şarkının nakaratını söylemeye başladığında Taehyung, kedisine arsızca bakan gözlerinin içine bakarak tekrardan belini kıvırdı. Jeongguk'un yüzünde kocaman bir gülümseme oluşurken elini çenesine koydu. Jin, pudingi kaselere koyarken şarkıyı da noktalamıştı. Taehyung nefes nefese durduğunda tezgaha yaslanıp soluklandı.

Jin, pudingi koyduktan sonra gelip Taehyung güzel ve yumuşak saçlarını karıştırmıştı.

"Çok güzel dans ediyorsun Tae Tae!"

Taehyung gülümseyip teşekkür ederek hafif eğilmişti. Ardından Namjoon aynı beğeni ile Taehyung'u tebrik ettiğinde, iltifat etmesi için, oklar Jeongguk'a çevrilmişti. Jeongguk gözlerini Taehyung ve harika vücudundan ayıramazken işaret parmağının ucunu alt dudağının hemen altındaki bene değdirmişti.

Suratına büyüleyici bir gülümseme yerleştirirken esmerin gözlerinin içine bakarak, "Güzeldi." dedi.

Güzeldi.

Taehyung gerçekten çok fazla güzeldi.

Taehyung'un yanakları hafif kızarırken sadece tebessüm etmekle yetindi. Jeongguk ona iltifat ediyordu ve Taehyung utanıyordu. "Aman be Jeongguk! O bakışlar nedir öyle? Görende küçük Taehyung'umuzdan etkilendin sanacak!"

Jin sanki ima yaparmışcasına konuştuğunda yanına gelip kolunu omzuna atmıştı. Jeongguk yakalanmışlığın verdiği hisle bakışlarını değiştirmiyor, ya da kaçırmıyordu. Aksine aynı etkilenmişlikle aynı arsızlıkla bakıyordu Taehyung'a.

Benin üzerine işaret parmağının yönünü değiştirmiş ve ucunu, alt dudağına sürtüp etkileyici bir şekilde konuşmuştu.

"Kim bilir?"

Taehyung'un her an heyecandan düşüp bayılabilirdi. Kendisine atılan o bakışlar ve ses, kesinlikle Taehyung'u delirtiyordu. Daha fazla dayanamayıp etrafa utangaç dolu bir gülümseme bahşettikten sonra hemen mutfağı ter ketti.

Hızlı adımlarla merdivenlerden çıkıp odasına girdi. Kendisini kahverengi örtülü olan yatağına attıktan sonra elini kalbine götürdü.

Çok, çok hızlı atıyordu..


_

Gem × TaeKook✔Where stories live. Discover now