Deel 83

1.2K 115 82
                                    

met grote ogen kijk ik voor me uit.
_______________________________________

Perspectief Adnane Mazroui:

Met gespande kaken focus ik me op de zwarte Volkswagen voor mij "wist je dat mijn zusje nog nooit in haar hele leven in de problemen is gekomen voordat jij in haar leven kwam" zegt Tarik terwijl hij zijn pistool vult met kogels "maar weet je wat het ergste is? ik moet haar bij jou laten voor bescherming terwijl jij en je famillie de bedreiging zijn"

"Weet je wat ik zie nu wij deze flikkers volgen? ik zie een man die zijn broertje probeert te beschermen, wat zie jij als je in de spiegel kijkt Adnane?" "ik kijk niet in spiegels, ik kijk niet in spiegels agent, heb je mij gehoord?" lachend kijkt hij me aan "geef gas geef gas" lacht hij.

Met de ene hand op me stuur en de ene hand een wapen in me hand kijk ik uit de raam en probeer ik op de banden van de auto voor ons te schieten.

Perspectief Firkia Benaisia:

Paniekerig ga ik zitten waarna ik Adnane probeer te bereiken, niks! Zuchtend bel ik mijn broer te bereiken "neem op het minst jij op Tarik!" ook niks oef!! "de auto staat voor de deur klaar" "dankjewel agent we komen er zo aan" "geen probleem" zegt hij waarna hij wegloopt "klaar?" Vraag ik aan Senna als ze met haar zoon de woonkamer inloopt "yallah laten we gaan"  zeg ik waarna ik wassim optil.

Perspectief Adnane Mazroui:

Als we bij een bos aankomen gooi ik mijn auto snel aan de kant en stap ik uit "yallah kom" als een gek begin ik richting de jongens te rennen en schiet ik hun richting op als een van de mannen onze richting schiet verstop ik me snel achter een boom waarna ik weer op ze afren en op ze schiet, pijnlijk knal ik tegen een boom aan als ik een steek door mij schouder voel "heb je extra kogels?!" vraagt Tarik "nee" zeg ik pijnlijk "Adnane?!" als er een jonge man op mij wilt schieten springt Tarik ervoor, opeens leek het alsof al die pijn weg was, woedend sta ik op waarna ik 2keer op de man schiet, "sta op Tarik! wil je dood gaan voor dat je mij gaat arresteren?!" zeg ik waarna ik hem help met opstaan, lachend staat hij op "geen dood voor ons broer Yallah" zeg ik terwijl ik hem help met lopen "ik ga pas dood als jij in de gevangenis zit Adnane, als er iets met mij gebeurd vermoord Fikria jou" "teveel praten is niet goed Tarik"

Perspectief Firkia Benaisia/Mazroui:

"Welkom mevrouw Mazroui" zegt hiba "dankjewel lieverd" "wassim" zeg ik waarna ik voor hem hurk "ik ga jou nu iets vertellen, ik weet dat deze plek jou niet zo bekend voor komt, je zult jou huis missen, jou speelgoed maar ik beloof jou zodra jou vader weer beter word neem ik jou weer terug naar huis oké?" algauw knikt hij 'ja' "trouwens er zijn heel veel mensen in dit huis die van jou houden wist je dat? Yallah glimlach een beetje" trots kijk ik hem aan als hij een glimlach tovert op zijn gezicht, als zijn moeder hem bij zijn hand pakt lopen we met ze alle de trap op naar beneden waar we iedereen zien zitten in de woonkamer "Fikria?" zegt Mohammed waarna die opstaat "dit is Senna de vrouw van aanklager Haitam, en dit is zijn zoon Wassim" "welkom benthi is er al nieuws?" Vraagt hij "helaas nog niet" zegt Senna "welkom, ik ben Fatima, Mohammed de zusje" "sorry dat we jullie op dit tijdstip storen maar-" "je bent hartstikke welkom hier, nogmaals welkom, wij gaan naar boven" zegt Mohammed waarna hij met Fatima naar boven loopt.

"Benthi heb je honger? Zal ik hiba vragen wat te eten maken?" zegt Rania "nee we zouden eigenlijk gaan eten maar ja.." "isgoed lieverd niet daar aan denken, Hiba kan je wat te eten maken voor Senna en wassim" zeg ik tegen Hiba, algauw knikt ze en loopt ze de trap op naar de keuken "ik zat te denken, misschien kan jij met Wassim in onze kamer slapen ik bedoel in mij en Adnane's kamer als je dat wilt" "goed ideë ik ga het gelijk regelen Senna ga jij maar even lekker zitten" zegt Rania.

Perspectief Adnane Mazroui:

Met Tarik zijn hand om mijn schouder heen als steun help ik hem de trap op naar een van mij huizen "vertel wie zijn deze mannen?" "gaat het?" negeer ik zijn vraag "gaat wel"

Als we het huisje inkomen doe ik nog snel het licht aan en zet ik hem op de bank waarna ik een doek straak draai om zijn been aangezien hij daar is geschoten "dankjewel" "ik kom zo terug" zeg ik waarna ik het huisje verlaat en mijn auto instap.

Als ik bij de zee aankom stap ik met betraande ogen uit, "Adnane leer mij vechten" "waarom wil jij kunnen vechten?" "ik heb het nodig" "nee dat heb je niet" "jij mag niet vechten als het echt nodig is doe ik het wel" "maar wat als mootje mij weer slaat?" "Dan sla ik hem wel" "maar wat moet ik doen als jij er niet bent?" "ik zal er altijd zijn!" "Beloofd?" "Beloofd!"

Zuchtend kijk ik naar het bericht van Fikria "het gaat goed met Haitam, waar ben jij? Neem op!" Glimlachend kijk ik naar de zee waarna ik mij tranen wegveeg.

Perspectief  Firkia Benaisia/Mazroui:

Nadat ik mijn outfit heb veranderd in iets comfortabeler(zie omslag) loop ik de trap op naar beneden waarna ik Adnane weer bel, dit keer neemt hij wel op "Adnane waar ben jij? Waar is mijn broer?" "Maak je klaar ik kom je ophalen" "Adnane ik zei waar is mijn broer!" "En ik zei maak je klaar Fikria!" "waarnaartoe?" "naar het ziekenhuis" met grote ogen kijk ik voor me uit "wat is er gebeurd?!" "Adnane wat is er gebeurd!" Woedend staar ik voor me uit als hij heeft opgehangen, tering flikker!

22:45 :

"Probeer je mij gek te maken ofs?! Zeg iets, waar is mijn broer, gaat het goed met hem?!" "komt wel goed met hem" "waar is hij geschoten?! gaat het wel met hem?!" "bij zijn been, het gaat goed met hem zo goed dat hij net als jou maar door blijft ratellen" "waar is hij? welke ziekenhuis?" "ik heb hem niet naar een ziekenhuis gebracht" "wacht wat ik snap het niet? Hoebedoel je je hebt hem niet naar een ziekenhuis gebracht?" "hij wou het zelf niet!" "hoebedoel je hij wou niet!" "niet schreeuwen!" "jij schreeuwt tegen mij! Waarom gaan wij naar het ziekenhuis dan?!" "We gaan het ziekenhuis beroven" "WAT?!" "Precies, wat" geschrokken kijk ik hem aan "hoebedoel je 'ziekenhuis beroven'?" "luister we komen bijna bij het ziekenhuis aan oké, we gaan medicijnen en spullen stelen zodat we die kogel uit jou broer's been kunnen halen" "dus ik ga nu het ziekenhuis beroveren waar ik werk?!" "Als je wilt kunnen we ook naar een andere gaan?" Ongelofelijk kijk ik hem aan.

Adnane is echt dood lachen man, denken jullie dat Fikria het gaat doen?...

Hahahaha jullie reacties over Ebru zijn echt ge-wel-dig😭🤣

1200 woorden

Black and white loveWhere stories live. Discover now