Deel 26

1.3K 138 13
                                    

Moet ik nou echt tussen mij familie en een psychopaat kiezen?!

_______________________________________

Perspectief Fikria Benaisia: ''T-tarik'' huil ik ''als je nu weg gaat van die deur en terug naar die taxi gaat om naar me toe te komen is er geen probleem, maar als je een stap in dat huis zet gaan ze beiden weg'' zegt hij zonder genade waarna hij ophangt ''hallo,hallo!" schreeuw ik, als ik merk dat dit geen nut heeft zet ik me telefoon uit, huilend stap ik de taxi in, weg vanwaar ik ben opgegroeid, weg van mijn broer, weg van al mijn herinneringen.. Zo zie je maar dat het leven nooit gaat zoals jij wilt, gister zat ik nog in de tuin aan het ontbijten met me broer en vandaag zit ik hier voor mijn huis om hem te verlaten..

Perspectief Dilara: Als we Tarik en Souhaila's huis verlaten neem ik nog snel afscheid van Tarik. Als ik me telefoon hoor afgaan zucht ik, Souhail..

D: Ja souhail.

S: Waarom lieg je Fikria is niet thuis! ik heb iemand naar haar huis gestuurd en er was niemand.

D: Laten we het verkeerde informatie noemen Souhail. Ik ben er net achter gekomen, ze is naar het buitenland.

S: wacht, wacht. Zonder het tegen mij te zeggen?!

D: ze heeft mij ook niks verteld, je weet hoe Fikria is ze doet dat altijd.

S: Nee dit kan ze me niet aandoen! ik ben haar vriend, dan hoort ze dat te vertellen! maar ik zal met haar praten over dit onderwerp wanneer ze terug komt!

D: Isgoed Souhail, wanneer ze terug komt vertel je haar dat zeg ik waarna ik ophang.

Perspectief Adnane Mazroui: ''had ik jou niet verteld mijn broertje met rust te laten!'' sis ik boos tegen mij oom ''je gaat je honden niet meer voor mijn broertje de huis zetten!" schreeuw ik, woedend komt hij voor mij staan ''ik doe dit om ons te beschermen mij zoon, waarom zo boos?" ''Als je broertje mannen achter ons aan zet moeten we voorbereid zijn'' zegt hij dan ''ik heb gezegd wat ik wou zeggen, mij broertje zal niet meer worden benaderd!" sis ik waarna ik me toekeer naar de deur ''je broertje zal ons verslaan adnane! vertel mij waarom zal ik niet in zijn buurt moeten komen!" woedend draai ik me om ''we hebben hem opgevoed, eten gegeven, naar school gestuurd, hij is een aanklager geworden maar nu is hij ons aan het verraden inplaats van supporten!" sist hij ''hij is niet met jou geld naar school gegaan, hij is met mijn geld gegaan!" schreeuw ik woedend terwijl ik op hem afloop ''ik betaalde de prijs van elk brood dat door de keel van mijn familie ging!" schreeuw ik ''kijk me aan gerri, ik blijf het betalen en dat weet jij heel goed!" sis ik ''ik heb mijn hele verkloot om hun te beschermen! Niemand kan een beslissing maken over mijn familie inclusief jij! ze moeten eerst langs mij! laat me het niet 2keer zeggen'' sis ik waarna ik zijn kantoor uitloop.

Perspectief Tarik Benaisia: Zuchtend zit ik achterover ''meneer ik heb haar gevonden!" zegt Sanne mij medewerkster ''ze gaat trouwen'' gelijk sta ik recht op ''wat trouwen!" sis ik ''wat praat jij allemaal'' zeg ik woedend ''meneer kijk maar naar deze documenten, ze gaat vanavond trouwen'' met gespande kaken kijk ik naar de documenten die op mijn bureau liggen ''wtf is dit! met wie gaat ze nou trouwen!'' schreeuw ik ''Adnane Mazroui''

😳

Black and white loveWhere stories live. Discover now