İLK GÖRÜŞTE AŞK

2.2K 56 26
                                    


İlk görüşte aşka inanır mısınız? Ben inanırım, inandım da.

Kocam Polat'a ilk görüşte aşık oldum. Uykularımı dahi adını bile bilmediğim adamın bir çift gözü süslüyordu. Sonunda rüyalarımı süsleyen bu adamla evlendim.

Ben kim miyim? Ben Derya. Kocamın her şeyi üç çocuğunun annesiyim. Tabi o da benim her şeyim yaşama tutunma sebebim. Mükemmel bir evliliğim var. Ya da vardı demeliyim.

Ta ki o gün gelip Polat bana boşanalım diyene kadar. Ne demişti o? bana en güzel yıllarımızı çöpe atalım mı demişti. İlk önce şaka yaptığını sansam da şaka yapmıyordu. Bu kadar yıldan sonra boşanalım demişti.

Şimdi bende her gün televizyonda çıkan o haberlerden biri olmuştum. Hep şaşardım o haberlere nasıl olur da aşkla başlayan o ilişkiler evlilikler bu kadar feci bir şekilde son bulur diye.

Onlara bakarak madem aşkınız bitti daha fazla zorlamaya gerek yok derdim. Ama şimdi bende onlardan biriydim. Ve anlıyorum ki hiç de kolay değilmiş biri severken diğerinin ayrılmak istemesi.

Bakalım bundan sonra ne olacak beni neler bekliyor. Yıllar önce telimle duvağımla çıktığım baba evime geri dönüyorum üç çocuğumla beraber.

Şaşırtıcı ama çocukların velayetini dahi istemedi. Şu bir ayda ne olup ne bittiğini anlamıyorum. Hiçbir şey bilmiyorum. Bize ne oldu ne yapacağız? Ama bildiğim tek bir şey var SEN BENİMSİN Polat Seyhanlı ben de SENİN.


SEN BENİMSİN Sebeb-i AşkWhere stories live. Discover now