Multumiri

940 31 25
                                    



Stiu ca probabil finalul este putin cam brusc si nu este pe masura intregii carti, dar am simtit ca e momentul sa o inchei aici. Imi doream sa o duc pe undeva pe la 100 de capitole, dar apoi mi-am amintit ca mie nu imi place lălăiala. As fi lungit-o prea mult si nu voiam sa o dau in penibil.

Cu toate astea, as mai fi putut sa scriu cateva capitole dar as vrea sa ma intelegeti ca anul asta am bacul. Peste doua trei luni poate, inca nu e stabilit dar timpul trece foarte repede.

As vrea sa spun cateva lucruri despre progresul meu pe wattpad. Am inceput sa scriu de la 15 ani probabil, si nu faceam o treaba prea grozava. Dar cu timpul consider ca mi-am mai imbogatit vocabularul, ca mi-am imbunatatit modul de a scrie si de a ma exprima.

Am inceput sa scriu cartea aceasta cam acum un an si am ales sa ii pun titlul Dragostea doare caci tocmai trecusem printr-o despartire care m-a zdruncinat pana in adancul fiintei mele. A fost atat de brutala incat m-a ranit atat de mult ca am crezut ca nu imi voi reveni usor.

Atunci ajunsesem la concluzia ca dragostea doare. De fapt, dragostea mincinoasa doare.

Implicit voiam sa ii ofer cartii un final trist, poate asemanator cu al meu, dar pe parcurs m-am indragostit de personaje si le-am indragit asa mult ca nu m-a lasat sufletul sa le fac asta.

Le-am oferit atatea piedici lui Ash si lui Chloe in poveste, dar niciodata tradarea. Pentru ca eu asta cred: iubirea nu inseamna tradare, inseamna sacrificiu.

M-am gandit mai bine si am vrut sa creez din Ash iubitul perfect. Nu stiu daca am reusit, dar ma bucur ca am incercat.

Acum vreau sa le multumesc in special persoanelor care mi-au fost aproape si care m-au sprijinit la fiecare capitol. Am avut intentia de a renunta la carte de doua ori, dar mi-am reamintit de voi. Nu meritati asta, meritati un final, un final fericit.

Stiu ca mai sunt persoane care citesc, dar sunt cititori din umbra. Insa ma intristeaza faptul ca niciodata nu au votat si nu si-au lasat macar parerea fie pozitiva sau negativa.

Asa ca, acum rog pe toata lumea sa isi lase in 2 3 randuri parerea sincera despre toata cartea mea.

Va pup si sper ca ne vom reintalni cu ocazia unei noi carti, pe care o voi incepe imediat cum dau bacul.

Inca nu sunt decisa, am cateva idei printre care si viata in viitor a gemenilor. Ma gandeam ca ar fi dragut sa scriu si povestea lor candva.

Ma bucur ca am ajuns aici si va multumesc inca o data. O sa va simt lipsa.

Nu uitati sa va lasati parerea in comentarii❤❤






Dragostea doareWhere stories live. Discover now