capitolul 21

1.3K 58 0
                                    



   Padurea era deasa si intunecata, iar teama incepea sa se instaleze in mintea mea, mai ales atunci cand vocea groasa a lui Dean a inceput sa sopteasa, asa zisa lui poveste de groaza. Tot inista ca, e bazata pe fapte reale. Aproape adormita in bratele lui Ash, nu mai simteam nici frigul, dar nu mai auzeam nici glasul lui Dean, care parea din ce in ce mai scazut.



Ochii mei mai aveau totusi puterea de a se roti in jur. Totul era tacut, dar din cand in cand se mai auzeau sunete care proveneau de la o bufnita din jur. Luna inca stralucea puternic pe cer, dar stelele se tot imputinau. Crengile copacilor incepeau usor usor sa se balanseze din cauza adierii usoare a vantului, formand anumite umbre.




Dean tot povestea de un grup de prieteni care au inchiriat o cabana. Momentan, doar povestea doar cum acestia s-au instalat in tabara. Total neinteresant. Focul inca imi incalzea fața, dar ceaiul din mana mea se racise demult. Ash inca se juca in parul meu. In bratele sale era bine, pieptul sau era cald, incalzindu-ma si pe mine.




Frunzele fosneau uneori sub greutatea micilor vietati care mai treceau in graba prin spatele nostru. Sper din tot sufletul ca, erau doar niste iepuri sau veverite.



Majoritatea erau captivati de bazaconiile pe care le tot scotea Dean pe gura. E doar un amator, nu inteleg de ce sunt atat de intrigati de aceasta poveste jalnica. Un grup de prieteni se distreaza in padure, apoi toti sfarsesc mancati de animale sau omorati de un criminal nebun. Tipic.


- "Ti-e somn?"


Ash imi sopteste usor langa ureche, satul si eu de inventiile lui Dean, apoi obrazul sau se freaca usor de al meu. Mi-am intors mai bine capul in poala sa, pentru a-l privi in ochi. Focul ii lumina frumos fața, dar umbrele il faceau sa para usor inspaimantator.


- "Poate doar putin."

Am aprobat pisiceste in bratele sale, zambind.

Deja incepuse sa fie destul de frig, iar ceata incepuse si ea, sa ne invaluie. Ne-am ridicat impreuna pentru a merge la cortul nostru.

- "Hei, nu am spus inca finalul."

Dean a tipat furios la noi. Era atat de amuzant felul in care se chinuia sa ne sperie.


- "Stim deja cum se termina cretinule! Toti mor."

Ash s-a rastit la fel facand o fata comica. Majoritatea au inceput sa rada, infuriindu-l si mai mult pe bietul Dean.

- "O sa platiti pentru asta."

Am continuat sa mergem la corturi inca razand. Dean chiar era o pacoste, dar era cel mai bun prieten a lui Ash si...de ce nu? Poate si prietenul meu.


Ash deja pregatise cortul, aranjand sacii de dormit. In cort mai erau aruncate in colturile sale, rucsacurile noastre cu haine si alte cateva lucruri personale. La capatul sacilor de dormit, se afla un felinar mare, care lumina indeajuns cortul.



M-am asezat in culcusul meu moale si calduros, invelindu-ma cu patura pana la nas. Ash s-a lasat pe vine langa mine.


- "Te iubesc."


Acesta mi-a soptit, aflandu-se cu buzele sale pline si frumoase, chiar la doi centimetri de fata mea. Apoi, mi-a prins capul in palme, sarutandu-mi nasul, apoi cast, buzele.


- "Te iubesc."


I-am soptit inapoi, prinzandu-l mai apoi de hanorac. Buzele sale s-au izbit rapid de ale mele. Erau atat de moi, atat de calde. I-am zambit peste buze. Eram atat de fericita in preajma sa.

- "Culca-te frumoasa mea, trebuie sa ne odihnim."

Am apropat usor, un mic cascat parasindu-mi involuntar buzele.


Din perspectiva lui Ash.


Am invelit-o iar pe Chloe cat mai bine. Nu voiam sa raceasca tocmai acum. Vremea e din ce in ce mai rece in ultimul timp, mai ales in zona asta. M-am bagat si eu repede in sacul meu de dormit. M-am asezat pe o parte, cu fata spre Chloe. Ea deja adormise, micuta flacara de la felinar, luminandu-i chipul. Trasaturile sale erau atat de frumoase, atat de fine.


Imi placea, ma bucura simplul fapt ca stateam aici, la cativa cm de ea. Ca doar o priveam la lumina felinarului. Ca doar ii ascultam respiratia care ii se ingreuna din ce in ce mai mult. As da mereu totul, in schimbul acestei bucurii. In schimbul acestui sentiment.


Vantul deja se intetise afara si chiar nu m-as mira daca de dimineata am gasii zapada afara. Se facuse liniste, toti se bagasera in corturi. Incercam si eu sa adorm, dar nu puteam. Somnul nu ma lua. Ma simteam euforic, fericit. Dar imi era si teama. Pentru prima data in viata mea am simtit ce gust are frica. Imi era teama ca cineva mi-o va lua pe Chloe in orice moment. Imi era teama pentru siguranta si viata ei. Trebuia sa o protejez de acum inainte, chiar si de tatal ei.


Mi-am intins mana afara de sub patura, apucand-o pe a lui Chloe. Mana ei era atat de fina si calda. Pielea ii era atat de subtire si delicata, incat ii puteam simti pulsul de la incheietura.

- "Chloe?"

Am soptit usor, incercand sa nu o trezesc, dar in speranta ca totusi ma va auzi. Nu voiam sa fiu egoist fata de ea.


- "Iubire, dormi?"


Am soptit usor, dar putin mai tare decat prima data. Si-a deschis usor ochii, fluturandu-si genele in repetate randuri, ca mai apoi, spre exasperarea mea, sa isi umezeasca buzele cu limba.


- "Acum nu iubitule."


A ras scurt, apoi s-a uitat din nou la mine, cu ochii ei mari si caprui. Ochi, care aveau mereu aceeasi sclipire intensa. Acei ochi de care m-am indragostit iremediabil.


- "Vino langa mine iubito."

Am dat patura la o parte, facandu-i loc langa mine. Chloe a sarit rapid din sacul sau, topaind pana in bratele mele. Trupul sau usor rece s-a lipit de corpul meu deja fierbinte. S-a intors cu spatele la mine, cuibarindu-se mai bine in bratele mele. Mana mea mare si-a facut loc pe sub hanoracul ei, atingandu-i cu varful degetelor pielea, care deja incepea sa se incalzeasca. Degetele mele erau putin aspre peste abdomenul sau.

- "Te ador."

I-am soptit in ureche, strangand-o si mai tare in brate. Si chiar asa era, o adoram, o veneram. Din momentul in care am vazut-o pentru prima data, pana cand, cel mai probabil, voi muri. S-a impins somnoaroasa in bratele mele. Pieptul meu se ridica si cobora rapid in urma respiratiei mele accentuate. I-am sarutat zona gatului cu buzele mele calde si putin umede. Un geamat dulce i-a parasit atunci gura.  Deja o luasem razna, simteam ca inebunesc.

- "Esti a mea iubire, a mea."

- "A ta..."










MelodySty

Dragostea doareWhere stories live. Discover now