capitolul 64

874 47 6
                                    




O alta dimineata terbila ne-a prins in baie, stand pe gresia rece. Ii masam spatele lui Chloe in timp ce aceasta statea aplecata pe toaleta pentru a vomita.

— "Esti mai bine iubito?"

— "Numai suport Ash."

A spus aceasta incepand sa planga. Imi era mila de ea, iar sufletul meu se rupea de cate ori o vedeam in ipostaza asta. Ma simteam uneori vinovat. Trebuia sa fi avut grija, trebuia sa ne fi protejat. Chloe e prea mica si sensibila, totul se simte mai greu in postura asta.

— "Imi pare rau Chloe."

Am spus incet. Stiam ca ma auzise, dar a decis sa nu imi raspunda. In perioada asta era din ce in ce mai bipolara. Am privit-o neputincios cand s-a ridicat si a mers la chiuveta. A lasat apa rece sa ii mangaie chipul, apoi s-a spalat pe dinti.

Nu trecuse foarte mult timp de cand am aflat ca este insarcinata, asa ca in consecinta inca nici burta ei nu era vizibila. Am zambit totusi desi eram nervos si obosit. Nu prea mai dormeam noaptea, iar dimineata eram mereu langa Chloe.

Am facut asta impreuna, asa ca trebuia sa facem asta impreuna pana la capat.

— "Te simti mai bine?"

— "Putin, ma simt ametita acum."

— "Vrei sa te mai intinzi putin?"

Aceasta a aprobat tacuta, apoi a intrat direct in pat, acoperindu-se pana la gat. Am urmat-o oftand. Era trista iar lucrul asta ma facea morocanos.

— "Abia astept sa iti cumpar haine de gravida."

Am spus raznad, incercand sa o inveselesc putin. Chloe a inchis ochii zambind, iar eu speram ca se gandeste la ce spun eu.

— "Nu vreau sa fiu grasa." s-a plans ea, acoperindu-si cu palmele ochii.

— "Nu o sa fii grasa. Eu cred ca o sa fii cea mai sexy mamica."

— "Si daca nu o sa fie asa?"

— "Chloe, esti frumoasa. Da, probabil ca o sa suferi niste schimbari, dar totul va reveni la normal."

— "Deci vrei sa spui ca sunt grasa?!"

— "Ce?! Nu. Dumnezeule Chloe, ce e cu tine?"

— "Glumeam idiotule."

Aceasta a inceput sa rada, apoi m-a tras aproape de buzele ei. Mi-am lipit buzele de ale sale, dupa cateva momente in care le-am privit flamand. Erau mereu moi si calde, iar eu am simit din nou cum o iau razna.

In ultimul timp nu am mai avut momente de genul, pentru ca in majoritatea timpul se simtea rau. Dar de data asta era diferit si i-am putut simtii dorinta in sarut.

Am continuat sarutul adancindu-l lent. Un suspin micut i-a scapat printre buze, facandu-ma sa devin tare pe moment. Imi era atat de dor de momentele noastre intime. De atingerile sale innebunitoare, de corpul ei firav.

Adoram sa o vad atat de mica si neputincioasa in bratele mele. Ma simteam cu adevarat barbat, din toate punctele de vedere.

Am urcat deasupra ei, mutandu-mi buzele pe gatul ei. Ii sarutam umed linia pulsului, simtindu-l cum bate incontrolabil. Mainile mele au urcat pe spatele ei pe sub bluza. Pielea ei era atat de fina si calda.

Am scapat usor de materialul incomod, apoi mi-am mutat buzele pe sanii ei intariti din cauza sarcinii. I-am strans usor in palme, lasand un marait puternic sa imi scape printre buze.

Dragostea doareWhere stories live. Discover now