capitolul 11

1.6K 72 7
                                    



Rămân înțepenită la auzul cuvintelor sale, care par atât de inocente si sincere dar totuşi atât de murdare. Pielea mi se ridică involntar pe toată suprafața corpului, încât devine aproape dureros. Inima mea tresare, la fel de involuntar, la gandul acesta.

Ash mă vrea. Pe mine. Dar din păcate, nu poate fi serios. Mă cunoaşte doar de cateva zile, in fond.

Se lipeşte de spatele meu, respirația sa fierbinte lovindu-mă până in adâncul oaselor. Şi cu greu mă abțin sa nu scot un geamăt. Vocea sa groasă încă imi răsună în minte. Palmele sale mari imi cuprind fundul, strângând usor.

— Mă înnebuneşti, Chloe!

De fapt, cuvintele sale mă înnebunesc pe mine. Rațiunea mea deja o ia razna si în momentele astea sunt sigura ca i-aş oferi tot ce mi-ar cere. Gura sa imi cuprinde lobul urechii, lingându-l usor, fiorii placerii curentându-mă in tot corpul, din nou.

— Esti atat de perfectă. Uită-te la tine Chloe, esti făcută pentru mine.

Palmele sale imi strâng apoi si mai tare fundul, încât devine puțin dureros. Dar este o durere dulce, plăcută si suportabilă. Nu sunt in stare sa leg doua cuvinte intr-o propoziție si sunt sigură ca orice aş spune ar parea atat de banal în comparaţie cu soaptele sale.

Privirea mi se ridică timid spre chipul său. În ochii lui pot citi dorință pură. Doar lucrul acesta mă face să îmi pierd mințile. Trasaturile îi sunt la fel de întunecate si dure, dar ochii săi sunt blânzi si emană caldură. Tot momentul mi se pare atât de intim si euforic. Simt deja ca plutesc undeva în deriva. Doar brațele sale îmi mai sunt stâlpul de susținere.

Dar oricât ar fi Ash de irezistibil, nu pot face asta. Îl cunosc doar de o zi si chiar daca îmi inspiră o incredere oarbă, nu pot fi atat de naivă. Am mai avut o data încredere oarbă si am ajuns să îmi regret uneori propria existență.

— Ce spui dacă doar am dormi in noaptea asta Ash?

Nu ştiu cum să mă eschivez sau cum să ies din situația asta atât de jenantă. Il plac mult pe Ash, enorm, dar imi e prea frică de posibile urmari dureroase.
Trăsaturile sale se încrețesc usor, dar cu toate astea nu spune nimic rău.

— Esti sigură ca asta iți doreşti?

Îi simt dezamăgirea din glas dar cu toate astea încuvințez, lănsâdu-mi privirea în jos. Îmi e teamă de ochii săi negri care acum au devenit de gheață. Ştiam ca urma la un moment dat să o dau in bară, dar nu mă asteptam ca momentul acela va veni atât de repede.

— Nu ma gândeam ca voi fi refuzat. De fapt esti prima fată care mă refuză.

— Imi cer scuze daca te-am supărat sau dacă ți-am dat de înteles altceva.

Spun din nou prea repezit. Nu îmi înteleg pe deplin propriul comportament. Nu vreau sa il rănesc şi nici să-l îndepărtez de mine, dar nici nu vreau să îi ofer monopol total asupra mea.Se încruntă iar, dar de data asta încruntătura este mult mai adâncă.

— La naiba Chloe, ce credeai că faci? Tot drumul spre casă doar te-ai fâțâit in fața mea.

Tonul său e deja ridicat si încep să cred că a fost o idee mult prea prostească să îmi petrec noaptea aici. Simt o urma de tristețe care mă cuprinde cu repeziciune. Nu vreau ca lucrurile sa degenereze într-o maniera urâtă.

—  La petrecere nu doar că ți-am salvat fundul dar am făcut şi chestia aceea. E un lucru ce nu credeam ca îl voi face vreodată.

Ştiam ca e a fost o idee prostească să apar la petrecere. Niciodată nu mă învăț minte. Petrecerile nu sunt pentru mine. Mereu trebuie sa ies sifonată dupa o petrecere. Îi simt reproşul din glas până în măduva oaselor. Îmi adun cu greu puterile şi încerc sa înlatur zbuciumul interior care s-a creat fară voința mea.

— Putem dormi?

Încerc să mă eschivez, schimbând subiectul. Îşi ridică privirea spre mine apoi imi face semn cu capul spre etaj. Sunt puțin bulversată pentru că o lasă baltă pur şi simplu. Îl urmez pe scări până în dormitor unde îmi lasă o patură mai groasă pe pat apoi părăseşte camera. Deodată, sentimentul de singurătate ma copleşeşte, dar nu pot fi supărată pe el. Este vina mea. Eu am pornit un joc pe care nu sunt in stare să îl şi termin.

La ce ma aşteptam pana la urmă? Sa rămână cu mine? Sigur ar fi încercat din nou si sigur ar fi fost refuzat din nou. Mă aşez în patul mare şi moale şi mă întorc pe o parte. Mă simt învaluită pretutindeni de parfumul sau şi realizez că sunt in dormitorul său. Zambesc involuntar şi strâng în brațe o pernă. Închid ochii in cele din urmă, adormind mulțumită pentru ca ştiu ca este chiar dincolo de usă.




04:43

Somnul nu mă ia. Am nevoie de ea. Chiar nu pot dormi ştiind că este chiar dincolo de uşă. Atât de aproape dar totuşi atât de departe. Şi mă simt ciudat pentru că din cauza ipocriziei mele, sigur vom pune capăt la ceva ce nici măcar nu am apucat sa începem.

Trebuie sa dreg cumva situația asta dar nu mă simt în stare să aştept până dimineață. Aşadar, intru uşor in camera unde doarme. Zâmbesc uşor si un sentiment ciudat dar plăcut pune stăpânire pe mine. Chloe doarme liniştită în timp ce îmi strânge cu putere perna în brațe. Mă aşez pe pat lângă ea şi îi dau cu degetele o şuviță de păr după frunte.

— Chloe, dormi frumoaso?

Tresar puțin atunci cand îmi răspunde somnoroasă. Credeam că doarme deja.

— Nu pot dormi. Probabil nu sunt înca obişnuită.

— Chloe, legat de mai devreme aş vrea să nu te superi. Ştiu că am exagerat dar acum mă simt mult mai bine şi îmi dau seama că am fost puțin beat.

Nu am fost atât de beat încât să nu imi dau seama de propriile acțiuni dar Chloe ma înebuneşte pur si simplu.

— E in regulă, nici eu nu am fost in apele mele.

Zâmbesc strâmb neştiind ce sa mai spun.

— Păi atunci, noapte bună Ash.

Spune si se întoarce cu spatele la mine. Nu mă simt împăcat şi nici nu vreau să plec din nou de langă ea.

— Ă...pot rămâne sa dorm cu tine?

— Sigur, adică de ce nu?

Îi simt discomfortul din glas dar prefer sa dau vina pe faptul că este încă dupa somn. Mă pun în pat langa ea, dar rămân pe partea mea. Se întoarce usor si ajunge să stea pe spate. Îi copiez exemplul si rămânem amândoi la fel  privind tavanul.

La naiba!

Făcând exact contrariul, ma aşez cu capul pe sânii ei, cuprinzând-o cu totul in brațe. Inima ei o ia razna pentru cateva secunde, apoi începe sa bată regulat si normal. Toată caldura corpului meu o învaluie treptat. Mă abțin cu greu să nu o ating si mă limitez doar la un sărut cast pe umarul ei dezvelit. Trupul său micuț se pierde la pieptul meu.

— Noapte bună Chloe.









.

Dragostea doareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum