prolog

6.5K 169 14
                                    

     

 

   Am suspinat adanc, iar vorbele sale ma loveau neîncetat precum un cutit ascutit. Cum putea fii atat de crud cu mine dupa tot ce s-a întamplat intre noi? Dupa tot ce am trait impreuna? Lacrimile imi curgeau pe chip udandu-mi chiar si tricoul pe care il purtam. Expresia sa se oglindea in ochii mei si vedeam doar ura si dezgust din partea lui. Ma durea...si ma durea foarte tare faptul ca barbatul pentru care am facut atatea sacrificii si pe care l-am iubit necontenit mă trata in felul acesta. Sufletul meu era undeva la picioarele sale acum. Mi-l zdrobea nemilos.

Mi-am calcat inca o data pe orgoliu pentru el dar era de neclintit. Treceam din nou si din nou prin umilinta asta, doar pentru el dar se pare ca nu ii pasa oricum. Despartirea asta a fost cea mai cruda si zdruncinatoare de pe acum. M-a cutremurat pana in adancul fiintei mele. Nici trenul daca m-ar fi lovit nu as fi simtit atata durere. L-am privit tematoare, cu ochii mari si inlacrimati. Credeam ca poate pot schimba ceva. In schimb, el era de nerecunoscut. Ochii săi erau intunecati si reci. Niciodata nu m-a privit asa. Vocea sa ma zdruncina pana in maduva oaselor. Nu il mai simteam aproape. De data asta totul era pierdut. M-a mai privit inca o data, am crezut ca poate s-a schimbat ceva dar nu, din nou palma sa mi-a lovit chipul deja rosu si infierbantat. Dar de data asta era diferit. De data asta nu am mai plans.

A iesit pe usa vijelios lasandu-ma in urma pentru a o suta oara. M-a lasat singura sa imi vindec ranile. Am mai putut respira doar cand usa s-a imchis.  Acum era deja departe si nu putea vedea toata suferinta pe care mi-o provocase. Lacrimile au aparut si ele. Imi alinau obrajii loviti. M-am prabusit pe podea plangand necontenit. Nu ma durea palma aceea, ma omorau cuvintele sale si usurinta cu care mi le-a scuipat in fata. Acum in fata lui nu valoram nimic si candva pentru el eram totul.

M-a ranit nespus de mult, a lovit exact unde stia ca ma doare mai tare, nu degeaba imi stia toate slabiciunile. Iar slabiciunea mea era el.

Doar de un lucru mai eram sigura: clar nu ma asteptam la asta!

 

!!!!!!! Buna, acesta este un update. Cartea este finalizata, dar m-am hotarat sa incep procesul de corectare. Din pacate sunt intr-o perioada foarte aglomerata si o sa dureze putin. Vreau sa imi cer scuze pentru capitolele necorectate. Sunt cateva greseli gramaticale si poate fraze necoerente, dar voi edita toate capitolele.

Ma bucur ca imi cititi cartea/cartile, iar rugamintea mea ar fi sa lasati cate un vot pentru fiecare capitol. M-ar ajuta enorm!

Dragostea doareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum