BÖLÜM 5 (M)

2K 103 77
                                    

Sehun kafasındaki düşünceleri kapı dışarı etmeyi tercih etti. Bu anı Luhan'ın ne sırrı var diye düşünerek harcayamazdı.

Öpücüklerini derinleştirdi ve ellerini altındaki bedenin yasaklı bölgelerinde dolaştırdı. Luhan hissettiği dokunuşlarla kıpırdanmaya başladı.

Luhan için tüm bu olanlar belki büyük bir hataydı. Yine de güzel bir hataydı. Belki de hataların 3n güzeliydi. Doğru olanı yapmıyordu çünkü doğru olan hoşuna gitmiyordu.

Sehun geri çekilip ayağa kalktı. Luhan kucağına alıp merdivenleri çıktı.

"Kanepede rahat edemem."

Luhan düşmemek için Sehun'un boynuna sarıldı ve gözlerini kapattı. İtiraf etmek zor olsa da sabırsızlanıyordu.

Sehun odaya girince kucağındaki bedenin sırtını siyah yatak örtüsü ile buluşturdu. Üzerindeki tişörtünü çıkardı. Luhan önünde yarı çıplak duruyordu. Üzerine yerleşip kafasını boynuna gömdü. Tenini dudakları arasında ezdi ve dudaklarını aşağılara indirdi.

Göğüs uçlarını dudakları arasına sıkıştırdı ve dil darbeleri vurdu. Luhan dayanamayarak inlemelerini serbest bıraktı. Elini Sehun'un saçlarına daldırıp çekiştirdi.

Sehun yavaş yavaş Luhan'ın üzerindekileri çıkardı. Luhan tamamen çıplak kalınca istemsizce gerildi ve çekindi. Sehun'un gömleğinin uçlarını tutup çekiştirdi.

"S-sehun, sen de.."

Sehun çekingen tavrını fark edince sırıttı. Doğrulup yavaş yavaş gömleğinin  düğmelerini açmaya başladı. Luhan sabırsızca oturur pozisyona gelip düğmeleri açmaya çalıştı. Tamamen açtığında Luhan karşısındaki kaslı bedene bakakaldı. Yaklaşıp karın kaslarına dudaklarını bastırdı.

Sehun çenesinden tutup başını kaldırdı ve dudaklarını öptü. Ardından bedenini yatağa itip altındakileri de çıkardı.

Luhan bacaklarını kapattı utanınca. Ama birazdan olacaklara bakılırsa utanması komikti.. 

Sehun üzerindekileri kenara atıp Luhan'ın kapalı bacaklarını araladı. Kalçasını hafif kaldırıp deliğinin ortaya çıkmasını sağladı. Dudaklarını minik deliğe sürtüp dil darbeleri vurdu.

Luhan Sehun'un dilini hissedince gözlerini kapatıp başını arkaya attı. Her dil darbesi ile minik inlemelerini serbest bıraktı. Elini Sehun'un saçlarına atıp başını hafifçe bastırdı.

Sehun dilini deliğinden içeri yollayınca Luhan inlemelerini serbest bırakıp kalçasını Sehun'un dudaklarına sürttü.

"Imm.. Sehun.."

Sehun son bir öpücük bıraktı ve doğruldu.

"Arkanı dön."

Luhan, Sehun'un otoriter tavrına itaat etti. Dediğini yapıp arkasını döndü ve kalçasını kaldırdı.

Sehun, ellerini tutup belinde birleştirdi. Belinden aşağısını yatağa bastırıp boşta kalan eli ile kalçasına sert bir tokat attı. Ardından yavaş yavaş içine girdi.

Luhan acıyla karışık inlemeler bıraktı. Saniyler geçince canı daha çok yanmaya başladı.

"S-sehun, acıyor.. Yapma.."

"Şş.. Sık dişini."

Luhan kendini tutamayıp acıyla bağırdı. Sehun küçüğün kalçasını okşayıp tamamen içine girdi. Canını yakmak için yavaş hareketler yaptı. Dakikalar sonra erkekliğini saran duvarlar gevşedi.

Garson/Hunhan Where stories live. Discover now