9.Bölüm

41.9K 1.4K 753
                                    

Gözlerini abisinin telaşlı sesiyle aralayan Bilge, düğün gününün gelmiş olduğunu şu an daha iyi anlıyordu. Organizasyon şirketiyle anlaşmaya çalışıyor, telefonda sesini yükselterek her şeyin düzgün olmasını istiyordu. İlk düğünü Enver Bey düzenlediği için bunlarla pek uğraşamamıştı ama şimdi asıl gerginliği yaşıyordu. Yataktan kalkarak banyoya gidip ufak bir duş aldıktan sonra çıktı. Saat öğleni geçmişti. Bu yüzden hazırlanmaya başlaması gerekiyordu. Kuaförün ve makyözün gelmesi de an meselesiydi.

Bir anda kapının açılmasıyla yerinde sıçradı. İçeri giren kişiyi görmesiyle sinirlerinin tepesine fırlamasına engel olamadı.

"Ne işin var senin burada ya! Böyle mi girilir?" Giray'ın sus işareti yaparak yanına gelmesiyle bir adım geriledi. Vücuduna doladığı havluyu açılmaması için sıkıca tutuyordu.

"Bende kalan bir şeyi vermeye geldim. Yoksa meraklı değilim senin çırpı vücuduna." duyduğu hakaretle hayretle gözleri açılan Bilge, genç adama sadece "Barzo!" demekle yetindi. Geçen hafta olan olaydan beri görüşmemişlerdi ve böyle bir görüşmeyi de hiç beklemiyordu. Hatta durduk yere hakaret yemeyi hiç beklemiyordu.

"Bilge!" Ekin'in sesiyle birbirlerine korkuyla bakan ikili, kapının çalmasıyla o tarafa döndü. Ekin onları böyle görürse iyi şeyler olmayacaktı. Hızla banyoyu gösteren Bilge, onun banyoya girmesiyle derin bir nefes alarak Ekin'e gelmesini söyledi.

"Kuaförün geldi abicim." diyerek içeri birkaç kız ve erkeği yollamasıyla endişeli bir biçimde gülümsemeye çalıştı. Giray banyoda kalmıştı!

"Bilge Hanım siz banyoda üzerinize bir şeyler giyinin, biz de burayı hazırlayalım." İçinden küfrü basan Bilge, odada giyinmeye kalksa giyinemez, banyoda hiç giyinemezdi. Ne yapacağını bilemez halde dolabına doğru ilerleyip gerekli eşyaları alıp banyodan içeri girdi.

"Ne yapıyorsun?" Giray'ın şaşkın bakışları ile hızla kapıyı kapatan Bilge, derin bir şekilde ofladı. Bu günün böyle mi başlaması gerekiyordu cidden?

"Kuaför geldi ve odada. Bana da giyinecek tek yer burası kalıyor." duyduğu şeyle gerilen Giray, kendisine bir anda sıcak bastığını hissederek karşı çıktı.

"Saçmalama ben senin giyinmeni izlemek istemiyorum." aldığı tepki ile yüzünü buruşturan Bilge, onun ciddi olup olmadığına baktı. Ciddi görünüyordu.

"Aa lütfen Giray, bırak da sana vücudumu sergileyim. Biraz eğleniriz fena mı- Ya kafayı mı yedin? Ben çok mu istiyorum sanki seninle aynı yerde soyunup giyinmek?" cümlenin başı bile kalp atışlarının hızlanmasına neden olurken sonuyla gerçek hayata dönen Giray sertçe yutkundu. Daha sonra gözlerini devirerek arkasını döndü. "İyi giyin."

Bir haftadır Bilge'nin son gün söylediği cümleyi düşünüyordu. Ne demek istediğini hala çözememişti.

"Bak havluyu çıkartacağım, sakın arkanı dönme."

"Görülecek neyin var da döneyim Bilge?" genç adamın ters cevabıyla gözlerini deviren Bilge, bu kadar dar banyosu olduğu için lanet okuyordu. Böyle dip dibe olmak zorundalar mıydı? Alt kısmını giyindikten sonra sütyenini takmaya çalışsa da başarılı olamadı. Daha yeni duş aldığı için sıcak banyo da bunaltmaya başlamıştı.

"Hadi giyinmedin mi?" uyuşan kollarını sertbest bırakarak derin bir nefes verdi. Ya yamuk takıyor, ya da takamıyordu. Zaten hayatta en sevmediği şeylerden birisi de sütyen takmaktı.

"Az kaldı." genç kızın nefes nefese kalması ve uğraş verdiği anlaşılan sesle kaşlarını çatan Giray arkasını dönerek genç kızın ne yaptığına baktı.

YASAK (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 2-Where stories live. Discover now