Capitolul 4

4 1 0
                                    

~




— Alo?

Răspund fără a ma uita la numele persoanei de pe ecranul telefonului. Tocami am fost trezita dintr-un somn atât de profund încât sigur dacă nu e ceva important o sa fac destul de urat.

— Min! Tipa Anais in telefon, ceea ce ma face sa îndepărtez telefonul de ureche.

— Ce s-a întâmplat Anais? Întreb încercând sa îmi controlez temperamentul.

— Mai ai câteva zile de concediu și tu stai în casa ca o putoare și nu dai nici un semn de viata! Se plânge aceasta la telefon și îmi dau ochi peste cap. Ah, simt ca iar ai făcut-o, murmura la telefon.

— Ce sa fac? Întreb inocent, de parca n-aș fi făcut nimic.

— Ți-ai dat ochi peste cap, nu-i asa? Ma chestioneaza.

— Poate, răspund încet și încep sa chicotesc.

— In fine, spune aceasta după un timp de tăcere. Hai sa ieșim, adaugă.

Sa ieșim? Ca ultima ieșire în glub cu frații aia doi și Travis? As spune pas sincer dacă s-ar sfârși la fel. Au trecut doua saptamani de atunci și am ales sincer sa îmi petrec ultimele zile de concediu stand în casa. Deoarece mi-am rupt câteva zile din concediu pentru a sta cu domnul O'Brien, mi s-a prelungit puțin mai mult timpul de stat acasă.

— Nu știu ce sa zic, murmur.

— Știu eu și pentru tine, spune. La 3 P.M. sa fi gata ca te iau din fata blocului, spune repede și închide.

Oftez și las telefonul pe micul birou de lângă pat. Ma ridic de sub pilota moale, stand în fund pe marginea patului. Chiar dacă afara era cald și în casa la fel de cald, nu puteam sa dorm fără pilota, ceea ce era ciudat, dar normal pentru mine. Îmi trosnesc oasele, pentru a începe ziua bine. Curioasa ma uit la ceas și vad ca e 13:33, ceea ce ma face sa ma întreb dacă am timp pentru o baie. As avea nevoie de una ca de aer. Neinteresanta dacă am timp sau nu, ma ridic din pat și merg spre baie căscând. Imediat ce ajung, îmi dau drumul la apa în cada și aștept sa se umple, dezbracandu-ma intre timp. Oare unde mergem azi? Daca mergeam în club, în nici un caz nu mergeam de la ora asta.

Ma scufund în apa din cada, relaxandu-mi mușchi și stand moale. As fi vrut sa rămân aici, dar o știu atât de bine pe Anais încât sigur ar fi venit peste mine în casa, ar fi spart ușa și m-ar fi luat goala și unda unde voia sa mergem.

După ce ma spăl bine, scot dopul pentru a se scurge apa și părăsesc cada, infasurandu-mi parul cu un prosop, urmat de trup. Ies din baie ducandu-ma direct în camera, uitându-mă la ceas. 14:04. N-am stat cine știe ce la baie. Asta înseamnă că mai am timp de muzica. Chitai fericita și deschid leptop-ul pentru a pune muzica în timp ce ma învârt prin casa. Aleg sa pun Crush de Tesaa Violet. O melodie extrem de copilaroasa dar care îmi da o stare foarte bună.

Îmi usuc parul pentru a nu pleca cu el ud din casa, ca mai apoi sa îmi aleg hainele. Fiind și cald afara, aleg sa îmi iau o fusta vaporoasa, de culoarea piersici, cu doua palme deasupra genunchilor și o bluza fără umeri, ușor lărguta, Alba. În picioare îmi iau tenesii și aleg sa ma dau doar cu puțin rimel și un strugurel. Ma simt ca o adolescenta care se pregătește de o întâlnire cu fat frumos. Uneori uit ce vârstă am și ma simt iar de 18 ani, ceea ce nu știu dacă e un lucru bun sau rău. Decid sa îmi verific iar telefonul și observ apelul pierdut de la Anais. Închid repede leptop-ul și îmi iau o gentuta cu bani, chei și telefon, ieșind cât se poate de repede din casa, neuitând sa încui ușa. O sun pe Anais, ceea ce știu ca nu are nici un rost, probabil fiind în fata blocului meu, dar totuși o sun.

HEAVAN : Living in SinWhere stories live. Discover now