Capitolul 2

9 1 0
                                    

~




Chicitesc la porecla adusa de el și îmi privesc inelul de pe deget. Îmi întorc privirea spre el și zâmbesc.

— Vrea sa fie dusa spre destinație, pana nu ia Anais foc, ii spun, iar acesta își ridica mana asupra frunți ca un soldat.

— Desigur doamna mea, îmi spune și apoi râde. Unde mergem în aceasta seara? Spune și își pune la loc mana pe volan.

— Clorris', ii spun promt, iar acesta doar pornește mașină.

Deschid geamul de lângă mine pentru a simți briza calda de mai. E atât de plăcut afara încât uneori îmi doresc sa fiu iar o adolescenta libertina, fără stresul locului de munca și ale problemelor celor mari. Cu toate ca, dacă dau timpul în urma, ceilalți copii de vârstă mea pe atunci aveau mai mult stres decât un adult. Dar eu nu. Nu am vrut sa ma complic în relații, maxim in ieșirile cu putini prieteni pe care ii țineam aproape. Trebuia sa îmi împlinesc visul pe care acum îl trăiesc.

— Iar cu capul în nori Min?

— Poți fi sigur, ii răspund după câteva secunde de tăcere.

Îmi îndrept privirea spre el, acesta fiind concentrat la drum. Travis e un bărbat frumos. Nici nu pare ca ar avea 27 de ani, arătând atât de tânăr. Poți sa îl compari foarte ușor cu un proaspăt adult de numai 20 de ani, abea în floarea vieții. Barbă lipsa, mereu având pielea atât de curata și lipsita de firicele înțepătoare de par, trăsăturile accentuate ale unui tânăr model. Parul blond ca lumina soarelui și ochii verzi ca iarba abea tăiată. Corpul zvelt, cu mușchi definiți, văzându-se clar ca e puțin cam prea pasionat de sala. Fiind cu adevărat un model, e normal sa arate asa, revistele pentru care pozează fiind pline de pretenții la adresa aspectului lui.

— Am ajuns Min, ma trezește din visare. Iubito, te rog nu te mai holba, o sa îți curga balele, spune sub forma de gluma.

Ma uit imediat urat la el și ii dau un pumn în umăr, acesta punându-și imediat mana în locul abea lovit.

— Pentru o persoana atât de fragila ca tine, dai destul de bine, se văicărește acesta.

— Fi bărbat Travis, te plângi ca o muiere, ii spun ieșind din mașină și trântind portiera în spatele meu.

Vântul îmi lovește fața parca prea puternic de data asta și ma întreb dacă va ploua mai târziu. Ne îndreptăm spre întrarea in club, arătându-ne actele de identitate și intrând. S-o creadă ei ca dacă cer actele nu vor întra și minori. Copii din ziua de azi sunt atât de deștepți și se descurca cu aproape orice.

Îmi scot telefonul din buzunar pentru a o suna pe Anais, dar atenția îmi este atrasa de către Travis care deja a observat-o pe blonda prin mulțime. Mergem înspre ea, aceasta observându-ne și făcând cu mana.

— Mi-a fost dor de tine! Spune blonda și îmi sare rapid în brate.

— Nici nu cred ca au trecut măcar 4 ore de când ne-am văzut ultima oara Anais, spun îndepărtând-o puțin.

— Nu contează, spune botoasa. Buna Travis, spune acesta și îl ia în brate. Haideți, spune și face cu mana spre o masa.

O urmam printre oameni, clubul nefiind încă foarte plin. La masa se afla din câte observ 2 bărbați, ceea ce ma face confuza. Ajungem într-un final, iar cei doi se ridica rand pe rand de la masa.

— Acesta este iubitul meu, Stephan, iar acesta este fratele lui mai mic, Dominic, spune aceasta făcându-ne semn spre cei doi. Iubire, Dom, aceasta este prietena mea cea mai buna, Min și varul meu , Travis , adaugă prezentându-ne și pe noi.

HEAVAN : Living in SinDove le storie prendono vita. Scoprilo ora