2. Bölüm

16.1K 401 588
                                    

Sever mi her kalp katilini?

🌴 🌴 🌴 🌴 🌴 🌴 🌴

Medya :Arat Emir Hancıoğlu

~~~~~~~~~~~

"-Peki Ulaş'ın teklifini neden kabul etmedin? derin bir nefes alıp konuşmaya başladım
" - onunla İstanbul'a gitmeyi Ben de isterdim ama bizi öldürürlerdi ben neyse de Ulaş'ın zarar görmesi beni mahvederdi"

"-sonra ne oldu peki yani kaçma teklifini kabul etmeyince Ulaş ne tepki verdi?"

~~~~~~~~~~

"-Ulaş sen harika arkadaş dost kardeşsin ama olmaz bizi öldürürler. Benim için sıkıntı yok ama sen senin ölümüne seyirci kalamam Ulaş olmaz!" Gözyaşlarım tekrar akmaya başlamıştı.

" - Asıl sen kardeşimin hayatı cehenneme dönerken benim sessiz kalmam bekleme" bu böyle olmayacaktı.

"- olmaz Ulaş. bir delilik yapayım deme ben şimdi kapatıyorum sonra konuşuruz sakın buraya gelme gibi bir hata yapma hatırım için" Gözyaşlarım bitmek bilmiyordu. Tam o sırada içeri kapıyı çalmadan giren Eva'ya baktım çocukluk arkadaşım. İstanbul'a gittiğim için sadece telefonda görüşe biliyorduk koşarak yanına gittim ve ve Kollarımı boynuna sardım tekrardan hıçkırarak ağlamaya başladım bir süre daha öyle kaldıktan sonra Eva benden ayrılarak gözlerime bakmaya başladı. Onunda gözleri kıpkırmızıydı ama zor da olsa gülümsedim ve elinden tutarak yatağıma doğru çekiştirdim.

"- güçlü ol kuzu güçlü ol" gözyaşlarımı silip gülümseyerek onayladım onu. Kafamı dizlerine koyduğumda Saçlarıma okşamaya başladı. Huyumu bildiği için konuşmadı bir daha canım arkadaşım tanıyordu beni. Düşündüm... beni hatırlıyor muydu? Beni hala seviyor muydu? Ben onun her zerresini onunla ilgili her şeyi unutmamış ken O benimle ilgili ufakta olsa bir şey hatırlıyor muydu? bilmiyordum. Onu her ne kadar unutamazsam da onu hala seviyor muydum onu da bilmiyordum. Sahi ne biliyordum ben? aklıma gelen şeyler kaşlarımı çatarak Eva 'ya döndüm.

"- Eva benim bildiğime göre Elvan'ın (Efe'nin kaçırdığı kız) Mirza diye bir kardeşi var bekar ben neden onunla evlenmek yerine Arat' a kuma gidiyorum?

" - haberin yok mu Almira? Arat'ın karısı kısırmış zaten kuma alacaklarmış berdel olunca seni almışlar eğer o gece kaçmasalarmış Mirza' ya kız isteyecekler miş o yüzden." ağzım açık Eva'yı dinliyordum Hevin kısır mıymış? Allah'ından bulmuş işte! iç sesim her ne kadar haklı olsa da üzülmüştüm

" - Hevin adına üzüldüm" Bana inanmayan gözlerle bakıyordu

"- Almira, Almira, Almira sen ciddi misin? sana yaptığı onca şeyden sonra ona üzülebiliyorsan ya fazla iyi kalplisin ya da kusura bakma ama fazla salaksın ona gözlerimi devirip omuz silktim

" - Ulaş'ın haberi var mı? "tırnaklarımı incelerken onu onayladım ve anlatmaya başladım

" - Evet sen gelmeden önce onunla konuşuyorduk buraya gelip beni İstanbul'a götüreceğini söyledi "gözleri şaşkınlıkla açılmıştı. Tam ağzına açacakken sözlerime devam ettim" ama kabul etmedim tabii ki "derdemez kafama inen şaplakla Neye uğradığımı şaşırdım

" - ne?! kızım sen harbi malsın az önce fazla salaksın dediğim için özür dilerim. Sen salaklıkta Master yapmışsın" ona gözlerimi devirdim sanırım şu hayatta en çok göz devirdiğim insan Eva idi.

"-Asıl sen salaksın Ulaş beni götürdü diyelim aşiret ne yapacak onlar gitti yenisini bulalım mı diyecekler. Ya da kız istemiyormuş kaçmış boşverin mi diyecekler? Tabii ki Hayır peşimize düşüp bizi öldürecekler şimdi söyle o çok sevdiğin Ulaş'cığına ve bana bir şey olsun ister misin?

Aral💫Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin