Harry/Louis

1.6K 26 33
                                    

Harry pov.

Hoe heb ik hem nou kunnen laten gaan. Ik moet weten wie Louis die berichtjes stuurde, zodat ik zijn nek kan omdraaien of ducktape in zijn reet kan stoppen. Waarom moest ik zo nodig een paar maanden geleden bij een agent inbreken en een kind bij hem verwekken.

Ik zucht en begin achter mijn auto aan te rennen. Maar ik krijg al snel in de gaten dat het niet gaat lukken. Wat wil ik ook. Achter een van de nieuwste bmw aan rennen. Ik loop terug naar het huis en zie dat alpijns belangrijke spullen hier nog liggen.

Ik pak zijn portemonnee en telefoon en  begin te lopen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Ik weet dat dit dicht bij zijn oude huis is. Ik kom langs zijn oude huis en zie mijn auto daar staan. Ik begint rennen bekijk door het raam naar binnen. Ik zie louis in de keuken staan.

Louis pov.

Harry staat voor het raam, maar hij zag niet dat er nog iemand in mijn huis staat. Met een mes wijzend op mijn buik. 'Zo Louis, nu heb je niemand om jou of dat stomme kind van je te helpen'. Gelukkig weet de man die voor me staat niet dat Harry voor het raam stond.

Hij haalt uit met het mes, maar Harry springt op de man. Het mes mist mijn buik, maar komt in mijn boven been terecht. Ik gil het uit en val neer op de grond. Ik voel 2 paar armen, die me optillen. Ik open mijn ogen en zie Zayn en Liam naar me kijken. Ze nemen me mee naar boven. Maar niet voordat Harry nog iets zei. 'Zayn, Liam, breng hem naar boven'. Wacht, wat? Mijn collega's kennen Harry ook. Als we boven zijn willen ze weg lopen, maar ik sluit de deur voor ze weg kunnen.

'Jullie gaan mijn nu heel snel uit leggen hoe jullie Harry kennen'? Maar voor dat ze iets kunnen zeggen, word het zwart voor me ogen.

Smut With Badcops LsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu