louis.

9.2K 87 88
                                    

Ik kom aan bij het bureau en neem 2 kopjes thee mee. Ik loop naar de verhoor kamer en zet de kopjes thee neer. De inbreker waarvan ik zn naam nog niet weet, word binnen gebracht. Ook krijg ik het rapport te zien.

Ik bekijk het en zie dan dat hij Harry Edward Styles heet. Hmm Louis Styles, denk ik bij me zelf. Ik leg het rapport op zij en kijk Harry nu aan. 'Okay Harry mag ik vragen waarom je bij een agent gaat inbreken op klaar lichte dag'?

'Nou ik zag je foto door het raam hangen en ik dacht die ziet er heel lekker uit. Dus ik ging naar binnen en bekeek rustig al de foto's die er hingen. Toen kwam jij binnen en zag ik dat jij het was. Dus ik wist niet dat ik bij een agent had in gebroken. Maar deze foto vond ik wel heel sexy hoor meneer de Agent'.

 Maar deze foto vond ik wel heel sexy hoor meneer de Agent'

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik trek de foto uit zn handen en stop hem in mijn zak. 'Mijn foto's gaan jou niets aan'. Zeg ik ligt blozend. Hij kijkt me onderzoekend aan. Ik blijf te lang in zn ogen staren en voel me hard worden.

Gelukkig kan niemand van buiten af zien wat hier gebeurt. Ik zie de inbreker, kom op hoe heet hij ook al weer naar me toe lopen. Ik probeer mijn duidelijke boner te verbergen, maar Hij heeft hem al gezien. 'Zo meneer de agent bent u een beetje hard geworden'?

Ik draai me hoofd weg en dan voel ik dat er iemand op me schoot is gaan zitten. Ik kijk terug en zie Harry zn gezicht heel dicht bij. Ik voel zn warme adem op die van mij en bijt op me lip.

'Ik kan je lul voelen meneer de Agent'. Hij maakt bewegende bewegingen en ik kan een kreun niet onder drukken. 'Fuck'. 'Heel graag meneer de Agent.

Hij staat op en leg mij op de tafel in de ruimte. Hij komt tussen mijn benen staan en komt over me heen hangen. 'Harry doe dit niet'. Hij luisterd niet en maakt mijn broek los.

Hij trekt het samen met mijn boxer naar beneden. Mijn vriend staat gelijk omhoog en Harry raakt hem zachtjes aan.

Hij ontdoet zich van zn kleding en komt dan weer over me heen hangen. In een keer stoot hij naar binnen en ik geef een klein gilletje van genot. Hij stoot snel naar binnen en ik wil mijn lul vast pakken.

Harry slaat mijn hand weg en kijkt me streng aan. Dan wikkelt hij zn hand er om heen en begint met bewegen. Zelf blijft hij door stoten en ik voel dat ik bijna bij me hoogte put ben.

Na nog een paar bewegingen, kom ik klaar. Harry stoot nog een keer hard in me en komt dan ook klaar. We kijken elkaar aan en kleden ons weer aan.

Hij gaat weer zitten en op dat moment gaat de deur open en komt Zayn aan lopen.

Smut With Badcops LsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu