Louis

2.8K 55 11
                                    

Ik kijk Leila niet wetent aan.
'Wat bedoel je Leila'?

'Je bent zwanger Louis'. Mijn ogen worden groot. Ik kan niet zwanger zijn. Ik ben namelijk een jongen. Ik raak in paniek en kijk moelijk adem. Leila kijkt me bang aan en weet niet wat ze moet doen.

Ze neemt me mee naar buiten en daar kom ik een beetje tot rust. Langzaam begin ik zachtjes te huilen en denk ik maar aan een iemand. Ik schud me hoofd en sta op.

'Ik wil even alleen zijn'. Ik loop van Leila weg en loop ergens heen. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen. Ik kan toch niet zwanger zijn. Ik heb nog nooit een jongen gezien die zwanger is.
Ik ga op een bankje zitten en bel naar Niall. Ik neem edn paar weken verlof op en besluit om te vertrekken naar mijn zusjes. Ik ga masr naar huis om mijn koffer in te pakken en snel naar hun toe te gaan.

Als ik thuis aan kom, zie ik dat me ouder binnen zitten. Waarom heb ik vroeger een sleutel aan hun gegeven. Ik kijk ze aan en zucht. Ik besluit ze te negeren en naar boven te lopen.

Boven pak ik een koffer en stop er genoeg kleding in. Ik pak me telefoon en open de chat met Daisy.

U: heyy Dais, ik kom naar jullie toe.
Daisy❤: ohh Lou dat is gezellig. Ik zal het tegen de andere zeggen. Stan komt ook.

Ik kijk gelijk naar de grond. Stan was mijn eerste vriendje. Bij hem kon ik te recht als ik niet lekker in me vel zat. Ik wilde mijn kamer verlaten, als mijn vader me de kamer terug in duwt.

Ik kijk hem bang aan en ik weet al wat hij van plan is. Hij duwt me hard op het bed en komt op me zitten. Ik gil hard en probeer los te komen.

'Laat hem gaan'. Hoor ik iemand zeggen en daarna hoe een pistol word door geladen...

Smut With Badcops LsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu