louis

2.7K 55 12
                                    

Ik ben onderweg naar me zusjes. Ik kan gewoon nog steeds niet geloven dat Niall op tijd was. Ik ben hem zo dankbaar voor. Al heb ik geen idee wie hem heeft ingeligt.

Als ik er bijna ben, stuur ik Daisy een bericht dat ik er bijna ben. Al snel heb ik een bericht terug dat het goed is en dat Stan er al is. Ik begin te glimlachen. Ik vind hem best wel leuk. Maar niet zo leuk als Harry. Shit waarom denk ik nou weer aan hem.

Als ik de hoek om sla en het huis van me zusjes ziet, zie ik via mijn achteruit kijk spiegel dat ik gevolgt word, door een onbekende auto. Ik draai mijn auto de oprit op en de auto achter mij rijd een stukje door en stopt dan.

Als snel word mijn auto deur opende getrokken door een mijn jongste zusje Doris. Ik sta uit en til haar op. Tommy, de vriend van mijn oudste zusje pakt mijn koffer en samen lopencwe naar binnen.

Gelijk vliegen er drie andere zusjes mij om de nek. Ik zet Doris neer en kijk Daisy, Phoebe en Fizzy aan. God wat heb ik hun gemist. Al snel heeft Lottie thee, koffie en fris gehaald en vertel ik nu de reden waarom ik hier ben.

Als ik het deel van de verkrachting wil vertellen kijk ik naar de grond. Lottie merkt het en stuurt Daisy, Phoebe, Fizzy en de jongste tweeling naar boven. Ik kijk haar dankbaar aan en begin te vertellen.

Als ik eindelijk klaar ben, glijden er paar tranen over mijn wangen. 'Dus Lou, als ik het goed begrijp ben je smoorverlieft op de broer van Marcel'. Ik knik naar haar en slik. 'Papa heeft me bijna weer verkracht'.

Gelijk begin ik te huilen en Lottie slaat haar armen om me heen. Na een tijdje laat ik los en gaat de deurbel. Ik sta op en open de deur en dan worden mijn ogen groot. Gelijk trek ik hem in een knuffel en begin ik weer te huilen.

Misschien vannavond nog een deeltje. Omdat ik gewoon op #12 sta. Met mijn andere account (geen Larry of 1d) stond ik nooit zo laag of haalde ik de zoveel reads. Ik ben jullie daarvoor zo dankbaar.

Vergeet niet te stemmen

Smut With Badcops LsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu